Gajic és Alilovic a hét BL-csapatában • SportTV

Gajic és Alilovic a hét BL-csapatában

2019. 11. 11. 07:10    
Olvasási idő: < 1 perc

Dragan Gajic és Mirko Alilovic is megküzdhet a hét játékosa címért a kézilabda BL-ben, miután mindketten bekerültek a forduló álomcsapatába.

Egy-egy veszprémi és szegedi játékos is bekerült a hét csapatába a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Bresztet nyolc góllal „megkínáló” Dragan Gajic (Telekom Veszprém) volt a kör legprímább jobbszélsője, míg az Elverum lövőit az őrületbe kergető Miko Alilovic (MOL-Pick Szeged) a kapusok között lett első. Mindketten versenyben vannak a hét játékosa címért, rájuk majd itt lehet szavazni.

Az egyéni díjak közül Manuel Strlek (Veszprém) hozott még el egy második helyet, az ő balszélről szerzett látványos találata második helyet ért a gólszépségversenyben.

A hölgyek mezőnyében a legnagyobb bravúrokat bemutató kapusok között bukkantunk magyar csapatbeli játékosra, Szemerey Zsófia (FTC-Rail Cargo Hungaria) Heidi Löke egyik próbálkozását ártalmatlanította, és érdemelt ki ezzel egy negyedik helyet.

A férfikapusok legnagyobb védéseit itt, a legnagyobb női gólokat itt, míg a legjobb teljesítményt nyújtó három hölgyet itt lehet megtekinteni.

A Sport TV élőben követi nyomon a kézilabda Bajnokok Ligája eseményeit.