Bíró Blankáé a hét védése a BL-ben • SportTV

Bíró Blankáé a hét védése a BL-ben

2019. 11. 18. 07:50    
Olvasási idő: < 1 perc

Bíró Blanka mutatta be a hétvége legnagyobb védését a női kézilabda Bajnokok Ligájában: az FTC kapusa a Metz ellen idegenben parádézott.

Bár a hétvégén magyar BL-csapatokban többen is kiválót nyújtottak, elég csak a veszprémi Vladimir Cuparára vagy az FTC-Rail Cargo Hungaria szélsőire, a hétgólos Schatzl Nadine-ra vagy az ötig (benne a döntetlent érőig) jutó Lukács Viktóriára gondolni, az EHF TV hagyományos fordulózáró összeállításába csak egyvalaki került be.

Cu-pa-ra, Cu-pa-ra!

Új sláger született a Veszprém Handball Team meccsein: Cu-pa-ra, Cu-pa-ra! Íme, három elképesztő védés a Breszt elleni BL-mérkőzésről!

Posted by Sport TV on Sunday, November 17, 2019

A Fradi megállította a Metzet

Az FTC Kézilabda idénybeli legjobb Bajnokok Ligája-teljesítményét nyújtva pontot szerzett a csoportelső Metz otthonában. Ez a Lukács Viktória "Vica"-gól hozta meg a bravúrt.

Posted by Sport TV on Sunday, November 17, 2019

Igaz, ő rögtön az első helyre! Bíró Blanka ugyanis elvitte a pálmát a legnagyobb bravúrt bemutató kapusok között, méghozzá a Manon Houette-tel szemben előadott ziccervédésével (videónkon a harmadik Bíró-védés a nyerő).

Mestehármas Bíró módra

Mutatunk három Bíró Blanka-védést, ami nagyon kellett az FTC Kézilabda metzi pontszerzéséhez.

Posted by Sport TV on Sunday, November 17, 2019

A női mezőny legszebb góljait itt, a legjobb teljesítményt nyújtó három játékosát itt, míg a férfiaknál a legszebb gólokat itt, a legnagyobb védéseket itt, az álomhetest pedig itt lehet megtekinteni.