Emlékgála felejthetetlen kollégánkról • SportTV

Emlékgála felejthetetlen kollégánkról

2019. 12. 29. 10:22    
Olvasási idő: < 1 perc

Tavaly rendezte meg a Lázár Bence Alapítvány az első emlékgálát a nagyon fiatalon elhunyt roppant tehetséges labdarúgó és ígéretes szakkommentátor kollégánk emlékének ápolására. A nagy sikerű első gála után az idén is egész napos kispályás labdarúgótornát rendeznek Kecskeméten, Bence szülővárosában.

A Messzi István Sportcsarnokban már délelőtt megkezdődő tornán két, ötcsapatos csoportban körmérkőzéssel küzdenek meg tíz csapat  – az élvonalbeli Újpest FC, Bence korábbi csapata mellett más NB-s, megyei, illetve alkalmi együttesek, többek között a magyar öregfiúk-válogatott  – játékosai, hogy eljussanak a délutáni elődöntőig, amelyen a csoportok első és második helyezettjei keresztbe játszanak egymással, a döntőben pedig megmérkőznek a trófeáért. (A csoportbeosztás. A-csoport: Kerekegyházi SE, F-Group Menedzseriroda, Újpest FC, Szolnoki MÁV FC, Nyíregyháza Spartacus FC; B-csoport: Kecskeméti TE
Lajosmizsei VLC, Kiskunfélegyházi HTK, Pécsi MFC, Magyar öregfiúk-válogatott.)
A „hivatalos torna” mellett meghívásos gálamérkőzéseket is rendeznek, amelyeken játszik a színészválogatott, az újpesti szurkolók csapata és a Sport TV együttese is.

A gála délutáni eseményeiről háromórás élő közvetítésben számolunk be a Sport2 csatornán.

Sport2 16:00 Lázár Bence-emlékgála, Kecskemét (kommentátor: Kassai-Tóth Csaba, szakkommentátor: Várhidi Péter, riporter: Takács Rita)