A németek az Eb-rajton kilőtték a riporterüket

2020. 01. 10. 09:18    
Olvasási idő: < 1 perc

A német kézilabda-válogatott a Hollandia elleni győzelmen túl egy riporter „kilövésével”, valamint a játékosa nevét elfelejtő szövetségi kapitánnyal kezdte az Európa-bajnokságot.

Annak már van hagyománya a német médiában, hogy riportert fejbe találnak labdával, a klasszikus eset Jessica Kastropé, akit a Mainz–VfB Stuttgart bajnoki előtt, a pályaszéli interjú közben lőttek ki:

A német médiamunkások kálváriája a kézilabda Európa-bajnokságon folytatódott, a Hollandia elleni mérkőzés előtt Yorck Polust lőtték ki egészen precízen a melegítő játékosok:

De nem ez volt a nap egyetlen mulatságos német megmozdulása. Történt, hogy Christian Prokop szövetségi kapitány a második félidőben egy időkérés során, a működő kamerák kereszttüzében odafordult Timo Kasteninghez, és csak annyit kérdezett tőle: „Hogy is hívnak téged?” „Kicsit hülyén jött ki. Próbáltam egy laza mondatot mondani, egy kis könnyedséget csempészni az egészbe” – mondta utóbb a blackoutjára Prokop. Az első Eb-meccsét játszó, négy gólig jutó szélső így reagált: „Hannoverben spanyol edzőm van, ő is gyakran keresi a nevem. Már megszoktam…”

A Sport TV élőben követi nyomon a férfi kézilabda Eb eseményeit.

Cookie beállítások