Patriots–Chiefsszel indul az idény • SportTV

Patriots–Chiefsszel indul az idény

2017. 04. 21. 09:28    
Olvasási idő: < 1 perc

Szeptember 7-én New England Patriots–Kansas City Chiefs mérkőzéssel kezdődik meg az NFL 2017-es alapszakasza.

Az NFL közzétette a 2017-es alapszakasz sorsolását, és immár hivatalos, hogy szeptember 7-én New England Patriots–Kansas City Chiefs mérkőzéssel kezdődik az idény. NFL-szinten ez nem olyan nagy rivalizálás, de azért a címvédő és az AFC West győztesének csatája nem egy utolsó párharc. A Sport TV-nél pedig ezt akár egy Bencsics Márk–Faragó Richard ütközetként is felfoghatjuk.
A playoffot is figyelembe véve 10-es győzelmi sorozattal büszkélkedő New Englandé egyébként az előző évad győzelmi százalékai alapján a 12. legkeményebb sorsolás, benne az Atlanta Falcons elleni Super Bowl-döntő ismétlésével (a 7. játékhéten, magyar idő szerint vasárnap éjjel) vagy éppen a mexikóvárosi, Oakland Raiders elleni derbivel.
A nagydöntőt 25 pontos előnyből elbukó Falcons idegenben, a Chicago Bears otthonában kezd, majd a második héten a Green Bay Packers ellen avatja fel új arénáját, a Mercedes-Benz Stadiumot. A nyitó körben lesz egyébként egy Green Bay Packers–Seattle Seahawks meccs is, amelyen Aaron Rodgers Russell Wilsonnal, Martellus Bennett fivérével, Michaellel néz farkasszemet és hát Eddie Lacy is ezen a meccsen lép pályára először ellenfélként a Lambeau Fielden. És ha még nem lenne elég az első napi tűzijátékból, a Sunday Night Game egy jó kis Dallas Cowboys–New York Giants hirig lesz.
Az alapszakasz december 31-én zárul, a rájátszás 2018. január 6-án kezdődik, a Super Bowlt pedig február 4-én rendezik meg Minneapolisban.

(Sport TV)

A Sport TV élőben követi nyomon az NFL 2017-es idényét.