Összefogás Viku gyógyulásáért • SportTV

Összefogás Viku gyógyulásáért

2017. 11. 20. 21:21    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy tehetséges kapuspalánta, Vikukel Krisztián felépülését elősegítendő, a Sport TV, az OTP Bank, valamint Bogdán Ádámmal az élen a magyar futball képviselői jótékonysági akciót indítottak.

Először kapus akart lenni, összejött. Utána a Vasasról álmodott, az is összejött, hiszen a Vasas Kubala Akadémia U10-es csapatának első számú kapusa lett. Hogy ezután milyen álom jött volna, azt sajnos nem tudjuk. De azt igen, hogy a nagy álom még nem tűnt el, még szeretne védeni a felnőttek között.
Csak Vikukel Krisztiánnak ezért még óriásit kell küzdenie. A legnagyobb harcot már megnyerte, életben maradt, miután 2015-ben egy hörghurut autoimmun reakciót váltott ki nála. A roham után intenzív osztályra került, gépek tartották életben, de Krisztián ereje és kitartása győzedelmeskedett. Már az is nagy szó, hogy ma tolószékben közlekedhet, hogy teljesült egy nagy óhaja és élőben, a stúdióban nézhetett végig egy Harmadik Félidőt, de nem szeretne itt megállni. Csakhogy az álma megvalósításához neki és családjának segítségre van szüksége.

Fotó: Gyurkovits Tamás

Fotó: Gyurkovits Tamás

A Sport TV, több futballcsapat és többek között olyan kiváló labdarúgók, mint Bogdán Ádám az ügy mellé álltak. A Jelky András Alapítvány számlát nyitott a gyógykezelése támogatására, ahova bárki befizethet bármekkora összeget, hogy segítsen a kapuspalántának. Az MKB-nál vezetett számlaszám: 10300002-10696608-49020023, ide várják az adományokat.
Az OTP Bank pedig nagylelkű felajánlással élt: a november 20. és december 31. között az erre a számlaszámra beérkező összeget megduplázza, hogy így támogassa Viku gyógykezelését.
Nekünk pedig ettől kezdve nem marad más, mint szurkolni a tehetséges kissrácnak. Hajrá, Viku!

(Sport TV)