Sohase nyomd fullba a kretént! • SportTV

Sohase nyomd fullba a kretént!

2018. 04. 18. 13:13    
Olvasási idő: < 1 perc

Eric Bledsoe keménynek akart tűnni helyi idő szerint kedd este, amikor azt mondta, fogalma sincs, ki az a Terry Rozier, de szerintünk nem kellett volna. Ha kicsit jobban figyel, és nem arcoskodik, talán nem csinál hülyét belőle a Boston Celtics csereirányítója az első két meccsen.

Sokan azt gondolták, ebben a szezonban az ág is húzza a Boston Celticset, hiszen mostanra elvesztette a két nagy nyári igazolását: Gordon Haywardot a szezonnyitón, Kyrie Irvinget a rájátszás előtt. Azonban nem véletlenül Brad Stevens a csapat edzője, mert ő képes volt Haywardot pótolni a remek Jaylen Brown, Jayson Tatum párossal egész szezonban. Irányítóposzton pedig előrelépett Terry Rozier, aki a rájátszásban remekül muzsikál, 2-0-ra áll a párharc. Rozier clutch triplát dobott az első meccsen, és a második találkozón is lejátszott a pályáról Eric Bledsoe-t. Ez a jelenet elég árulkodó, szépen megverte 1-1-ben a Bucks irányítóját:

Az első meccs utáni sajtótájékoztatón Rozier véletlenül Drew Bledsoe-nak nevezte Eric Bledsoe-t. Drew Bledsoe a New England Patriots korábbi legendás irányítója egyébként. Talán csak ez az egy magyarázata lehet annak, hogy Bledsoe a második meccs után azt mondta, fogalma sincs, ki a f@sz az a Terry Rozier:

Pedig ha jobban figyel rá, talán nem dob vele szemben mindkét meccsen 23 pontot, vagy tud tőle akár csak egy labdát szerezni a párharcban.
Mert kettejük statisztikája így néz ki:
Rozier: 23 pont, 5,5 gólpassz, 3,5 lepattanó, 1 labdaszerzés, 0,5 blokk, 0 labdaeladás meccsenként
Bledsoe: 11,5 pont, 4 gólpassz, 5,5 lepattanó, 0,5 labdaszerzés, 0,5 blokk, 3 labdaeladás meccsenként
Nem mondjuk azt, hogy lefutott ez a párharc, a Bucks és Bledsoe még visszajöhet a meccsbe, de azért ha kicsit nagyobb tiszteletet mutatna az ellenfélnek, talán többet mutatna a pályán is, és nem Antetokounmpónak, valamint Middletonnak kellene mindent csinálnia.

(Sport TV)