Butler 190 milliót akar, de nem a Minnesotától • SportTV

Butler 190 milliót akar, de nem a Minnesotától

2018. 09. 19. 23:35    
Olvasási idő: < 1 perc

Jimmy Butler a maximális siker helyett a maximális pénzre akar ráhajtani, és kérte klubját, a Minnesota Timberwolvest, hogy cserélje el olyan csapathoz, amely hajlandó 190 millió dollárt fizetni neki.

Jimmy Butler már a Chicago Bullsnál sem bírt nyugton maradni, el is cserélték 2017 nyarán a Minnesota Timberwolveshoz. De most már az ottani levegőből is elege van, hiszen jelezte a vezérkarnak, szeretné, ha elcserélnék, méghozzá olyan csapathoz, amely hajlandó vele ötéves, maximum szerződést kötni 190 millió dollár értékben. Az ESPN szerint Butler három gárdát szemelt ki magának, a Brooklyn Nets, a Los Angeles Clippers és a New York Knicks együttesét. A Miami Heat is szívesen látná, de ott nincs annyi hely a fizetési sapka alatt, hogy abba Butler beleférjen.

Tom Thibodeau, a Minnesota elnöke és vezetőedzője jelezte, nem gondolkozik azon, hogy elcserélje együttese egyik legjobbját, hanem vele akarja visszavinni a playoffba a Timberwolvest. Thibodeau annak ellenére kitart véleménye mellett, hogy Butler személyesen közölte vele, még a bajnoki rajt előtt szeretne elmenni egy nagy piacon működő gárdához.