Barca–Real - holnap a Sport2-n • SportTV

Barca–Real – holnap a Sport2-n

Sport TV avatar Sport TV 2019. 02. 05. 11:32    
Olvasási idő: < 1 perc

Bár sokan tartottak tőle, hogy nem látják a magyar televíziókban az FC Barcelona és a Real Madrid soron következő két Clásicóját, ez nem történhet meg, hiszen a Sport TV élőben közvetíti a február 6-án és február 27-én megrendezésre kerülő két kupaelődöntőt.

Szerdán este El Clásico a Sport2-n.

A sorsolás óta találgatják a nézők, vajon hol láthatják majd a Barcelona és a Real Madrid kupaelődöntőjét, így a 2019-es év első két Clásicóját.

Büszkén jelentjük be, hogy a Sport2 lesz, amely február 6-án a Barcelona– Real Madrid, február 27-én pedig a Sport1, amely a Real Madrid–Barcelona meccset adja.

Az első meccs közvetítése 20:45-kor kezdődik a Sport2-n. A Sport TV a rangos nemzeti kupasorozatok közül ebben a szezonban Német Kupa (DFB Pokal) és az Olasz Kupa (Coppa Italia) küzdelmeit is közvetíti.

A mostani két mérkőzés tökéletesen illeszkedik a Sport TV egyre erősödő tavaszi programjához, hiszen még csak most zajlott a Super Bowl, hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája is visszatér a női sorozat után, ráadásul ott is láthatjuk a Barcelonát, hiszen a katalán sztárcsapat látogat a Telekom Veszprém oroszlánbarlangjába. Februárban az Európa-liga tavaszi szezonja is elrajtol (A Malmö–Chelsea találkozót közvetíti a Sport1 február 14-én), márciusban a 2020-as labdarúgó Eb-selejtezők, április-májusban a kazahsztáni jégkorong vb-n szerepelnek majd a magyar hokisok, május-júniusban pedig négy Final4 is lesz a Sport TV-n, férfi és női kézi-BL, EHF-kupa és Nemzetek Ligája négyes döntőjr. A Bundesliga hajrájáról nem is beszélve.

Barcelona – Real Madrid, február 6., 20:45, Sport2 (élő)