NBA-szurkolók, játsszunk? Játsszunk! • SportTV

NBA-szurkolók, játsszunk? Játsszunk!

2019. 04. 18. 14:50    
Olvasási idő: 2 perc

Arra gondoltunk az NBA-vel, hogy a rájátszás forgatagában szervezünk egy játékot az NBA-szurkolóknak, amelyben értékes nyereményeket lehet nyerni. Üdvözlünk a Sport TV-s bracket challenge-ben! Indulj harcba a kedvenceid mezéért! Giannis, Vince, Steph, James vagy Kyrie meze csak rád vár.

A bajnoki trófea. (Fotó: Getty Images)

Jó sokat dicsekedtünk a facebookon is arról, hogy nálunk volt a női kézilabda BL Final4-jának sorsolása. Tényleg elmondhatatlanul büszkék voltunk erre, de ha hiszitek, ha nem, ez rengeteg munkát igényelt a kollégáktól.  Most viszont, hogy már tudjuk azt, hogy a Győri Audi ETO KC reménybeli következő BL-győzelme felé vezető út hogyan van kikövezve, az NBA-re fókuszálunk, és szervezünk egy nyereményjátékot. Azért indulunk ma, mert két meccs után már nagyjából tisztában vagytok azzal, mire számíthattok kedvenceitektől a rájátszásban.

Az NBA felajánlott nekünk néhány ajándéktárgyat, ami arra vár, hogy a te szobád dísze legyen, de ezért kőkeményen meg kell dolgoznod. Tippelned kell a Sport TV – Magyarország bracket challenge-ében, és versenybe szállsz öt ajándéktárgyért.

Az első öt játékos nyerhet tőlünk 1-1- mezt, az első helyezett választ először, a második másodszor, a harmadik harmadszor, a negyedik negyedszer, az ötödik nyertes pedig azzal a mezzel gazdagodik majd, amelyekből az első négy nem választott, de szerintünk ő sem lesz morcos, mert:

Ismerős ez az öt név?

  • Giannis Antetokounmpo
  • Vince Carter
  • Steph Curry
  • James Harden
  • Kyrie Irving

Nos, az ő mezeik vannak benne a nyereménydobozban. Ezekért játszotok majd velünk.

És hogy mi a dolgotok?

Először is nézzetek nagyon sok NBA-t a Sport TV-n!

Ezen kívül látogassatok el ERRE AZ OLDALRA!

  1. Regisztrálj!
  2. Elméletileg belépétél a Sport TV – Magyarország ligába –  ha gondod lenne vele, használd a YAU9VFTJ kódot,
  3. Kattints a Home menüpontra, és állítsd be a tippjeid!
  4. A mi ligánkban a rájátszás második körétől számolja a pontokat a rendszer.
  5. Végezz az első négy között, és válassz egy mezt, vagy legyél ötödik, és postázunk neked egy mezt! Pontegyenlőség esetén kénytelenek leszünk majd sorsolni a helyezettek között.

Egy dolgot leszögezünk. Vannak beépített embereink, akik nem a nyereményekre hajtanak, de a liga indítása miatt indítanunk kellett őket 😊

A pontszámításról bővebben ITT OLVASHATSZ.

A csak ránk vonatkozó játékszabályt ITT TALÁLOD.

Tényleg nézzétek a közvetítéseinket, mert, az eddigi tapasztalatok alapján tényleg érdemes nézni. Nekünk nagyon tetszik, amit látunk.