Tönnesennel jön a Harmadik Félidő • SportTV

Tönnesennel jön a Harmadik Félidő

2019. 05. 19. 14:35    
Olvasási idő: < 1 perc

Kent Robin Tönnesen lesz a Harmadik Félidő vendége vasárnap este, rajta kívül többek között egy Nycke Groot-interjú is színesíti a kínálatot.

Egy idény kihagyás után a Telekom Veszprém visszatér a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjába. A külső szemlélő vélhetően messze nem tudja érezni azt, mit jelent ez az ott élőknek, illetve a csapat játékosainak. Viszont a Harmadik Félidő nézői abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy első kézből kaphatnak erről információkat, hiszen műsorunk vendége lesz Kent Robin Tönnesen, a gárda norvég átlövője. Tönnesennek a 2019-es lesz az első négyes döntője a BL-ben, így neki még különlegesebb lehet az idei esemény.

Még a női BL-re is visszatekintünk kicsit, hiszen a sorozatban harmadszor is diadalmaskodó Győri Audi ETO KC a héten lezárta idényét, és immár hivatalos, hogy veretlenül hajtotta végre az újabb triplázását. A menetelés egyik főszereplője Nycke Groot volt, aki a szezon végén Odensébe igazol, de előtte azért még adott egy búcsúinterjút nekünk. A holland karmester esetében a „miért” a legnagyobb kérdés természetesen, erre az interjúból kiragadott egyik indok a következő: „Ahogy mondtam, az a fajta nyomás, amit a klub tett rám, az a Győrhöz tartozik, ezt tudni kell elviselni. Ugyanakkor pár év után szükség lehet arra, hogy relaxálj, hogy mást is akarj élvezni. Hogy a játékon kívüli életre is összpontosíts.”

A műsor harmadik pillére a szombaton befejeződött EHF-kupa elemzése. A „tévedésből” ebben a kupában induló THW Kiel nem hibázott, megnyerte a sorozatot, méghozzá százszázalékos (10 meccs, 10 győzelem) teljesítménnyel. Hogy megérdemelten, az nem kérdés, hogy miért, azt pedig szakértőink elmondják.

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.