Gulácsi hosszabbít Lipcsében! • SportTV

Gulácsi hosszabbít Lipcsében!

2019. 09. 14. 10:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Nem a spanyol vagy a portugál bajnokságban folytatja pályafutását Gulácsi Péter, hanem marad a Bundesligában, és hamarosan szerződést hosszabbít az RB Leipziggel.

Támadhat tízmillió eurós nagyságrendű ajánlattal a Benfica vagy a Sevilla, hosszú távon is szinte biztosan a Bundesligában folytatja pályafutását Gulácsi Péter. Az elmúlt napokban ugyanis Markus Krösche, az RB Leipzig sportigazgatója és Hasan Cetinkaya, a magyar válogatott kapus menedzsere intenzív tárgyalásokat folytatott, amelyek eredményeképp – legalábbis a Bild információi szerint – már csak formalitás a felek közti szerződés-hosszabbítás.

Gulácsi nem olyan rég így nyilatkozott a jövőjéről, hallva az érdeklődőket: „Számomra az a fontos, hogy továbbra is első számú kapus legyek és játsszak. Bizonyos fokú állandóságot szeretnék az életemben. Azok után, hogy apa lettem, különösen fontos, hogy biztosan tervezhessek.” Ez most bekövetkezik, hiszen az RB Leipzig nem csupán meghosszabbítja a kapus 2022 nyarán lejáró megállapodását, de a fizetésén is észrevehető mértékben emel. Mondjuk nem véletlen, hiszen Gulácsi az élvonalban folyamatosan remekel, az előző idényben egyenesen a liga legjobbja lett, a legkevesebb gólt is ő kapta, ahogyan a legtöbb meccsen is az ő kapuja maradt érintetlen.

A Sport2-n szombaton 18:30-tól élőben közvetítjük az RB Leipzig-Bayern München német bajnoki rangadót.