A Sport TV megmutatja az Eb előtt a magyar válogatott minden csoportellenfelét • SportTV

A Sport TV megmutatja az Eb előtt a magyar válogatott minden csoportellenfelét

2021. 06. 02. 10:16    
Olvasási idő: 2 perc

Hamarosan elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság a magyar válogatott részvételével. Nemzeti csapatunk az Eb-n Franciaország, Németország és Portugália válogatottjával szerepel egy négyesben. Aki felmérné az ellenfeleket a torna előtt, a Sport TV képernyője előtt teheti meg, ott látható lesz a három csapat minden barátságos meccse.

Ott, a Sport TV-n lesznek a felkészülési meccseink. (Fotó: Getty Images)

Elképesztően sok barátságos mérkőzést tűz képernyőre a Sport TV az Európa-bajnokság előtt. Ezek közül a magyar nézők számára különösen érdekesek lehetnek azok, amiken Franciaország, Németország és a címvédő Portugália válogatottjának állapotába nyerhetünk bepillantást. Két-két edzőmeccset játszanak ők hárman a torna előtt, és mind a hat találkozót meg lehet élőben nézni.  Nem titok, három sztárcsapatról van szó, amelyek kereteit a világ legjobb labdarúgóinak színe-java alkotja, így már önmagában ezért is kihagyhatatlan lenne őket nézni, de az erőfelmérők súlyát növeli, hogy napok múlva a Puskás Arénában vagy a magyar válogatott ellenfeleként játszanak majd.

A transfermarkt szerint a világ jelenlegi legtöbbre taksált labdarúgója, Kylian Mbappé az aktuális világbajnok franciákat vezeti. Ők június másodikán Wales, június nyolcadikán pedig Bulgária ellen hangolódnak a tornára.

Franciaország – Wales: június 2., szerda 21:00, Sport2 (élő), kommentátor: Haraszti Ádám

Franciaország – Bulgária: június 8., kedd 20:45, Sport1 (élő), kommentátor: Méhes Gábor

A Nationalelf mindig esélyesként vág neki minden tornának. A nemzeti csapat éléről a torna után búcsúzó Joachim Löw kerete nem is szenved hiányt remek labdarúgókban. Ők június másodikán Dánia, június hetedikén Lettország legjobbjai ellen futnak ki a gyepre.

Németország – Dánia: június 2., szerda 20:45, Sport1 (élő), kommentátor: Faragó Richard

Németország – Lettország: június 7., hétfő 20:30, Sport1 (élő), kommentátor: Faragó Richard

Az aktuális Európa-bajnoknak nem kell cégér, főleg, ha Cristiano Ronaldo is a keretének tagja. A portugál különítmény hamarosan Budapestre költözik, de előtte még lejátszik két mérkőzést. Az egyik (június 4.) ráadásul az Eb-re hangolódó barátságos meccsek talán legnagyobb rangadója Spanyolország ellen, a másikon Izrael lesz az ellenfél (június 9.).

Spanyolország – Portugália: június 4., péntek 19:15, Sport2 (élő), kommentátor: Engyel István

Portugália – Izrael: június 9., szerda 20:30, Sport1 (élő), kommentátor: Méhes Gábor

Amennyiben ez a felhozatal nem volna még elég, összesen 41 barátságos meccset közvetít a Sport TV az Eb-t megelőző időszakban, Anglia, Olaszország, Horvátország, Belgium vagy épp Hollandia is látható lesz.