Riporter: Volt NBA-meccsen az előző szezonban? NBA-játékos: Igen, sokszor. • SportTV

Riporter: Volt NBA-meccsen az előző szezonban? NBA-játékos: Igen, sokszor.

2021. 09. 26. 21:00    
Olvasási idő: 2 perc

Mókás jelenet játszódott le Salt Lake Cityben, amely város a Utah Jazz csapatának otthona. Egy riporter megállította a Jazz játékosát, Jordan Clarksont, és arról kérdezte, az előző szezonban volt-e Jazz-meccsen. „Igen, elég sokszor” – hangzott a válasz.

Jordan Clakson sokszor volt Jazz-meccsen az előző szezonban. (Fotó: Getty Images)

Jordan Clarkson a Utah Jazz egyik legfontosabb játékosa, a 2020-21-es szezonban őt választották a liga legjobb hatodik emberének, sőt, az alapszakaszban a második, a rájátszásban a harmadik legjobb pontszerzője volt a csapatnak. Nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Jazz az a csapat a ligában, amelynek talán a legerősebb a második sora. A „Legjobb hatodik ember” szavazásán Clarkson nyert, és csapattársa, Joe Ingles lett a második mögötte.

Szóval az ember azt hinné, hogy ha a világ minden táján nem is, azért Salt Lake Cityben felismerik Clarksont, főleg valaki, aki a médiában dolgozik, és épp a Jazzről kérdezi az embereket. De nem…

Hayley Crombleholme, a helyi KUTV-nél dolgozik, arról készített anyagot, hogy a következő szezonban a koronavírus miatt milyen szabályok vonatkoznak majd a meccsekre. Gyanútlanul megállította Clarksont, majd megkérdezte, az előző szezonban járt-e Jazz-meccsen. A halálosan nyugodt válasz így hangzott Clarksontól, hogy „Igen, sokszor”.

Majd az ilyenkor szokásos kérés érkezett a riportertől, ami az egész slusszpoénja: Mondja bele a nevét a kamerába, és betűzze is. Ekkor sem kapcsolt még.

Az eset után a twitter felrobbant természetesen. Crombleholme is tud magán nevetni, és Clarkson a social mediában is olyan jó arc, mint a helyszínen volt.

A riporter azt írta először:

„Nos, meginterjúvoltuk az előbb Jordan Clarksont úgy, hogy nem ismertük fel Jordan Clarksont. Lenne még néhány tisztázandó kérdésem.”

Majd: „Még el is betűztettem a nevét. Picit…na jó, nagyon zavarban vagyok.”

Clarkson pedig 1000 pontos választ adott arra, amikor csapattársa, a fent említett Joe Ingles megosztotta a videót úgy, hogy „Igen, sokszor. VÉGEM VAN!” – és rengeteg nevető fejet tett mellé.

„Annak örülök, hogy jól betűztem a nevem.” – jött JC reakciója szintén röhögő fejjel.

Egy tanulsága lehet ennek. Ha egy csapatról forgatsz anyagot, azért nézd meg, kik játszanak benne, nehogy épp őt kérdezd meg, látta-e már magát játszani.

Klay Thompson és az állványok New Yorkban:

Pár éve Klay Thompson járt úgy New Yorkban egy Knicks-Warriors meccs előtti reggel, hogy leszólította egy riporter, aki nem ismerte őt fel, és arról kérdezte, milyen érzés számára, amikor építkezés miatt emelt állványok alatt kell átsétálnia. Ő pedig nagyon alapos választ adott, és azt mondta, megnézi előtte az állványt alkotó csöveket, és ha réginek tűnnek, inkább nem megy be az állvány alá.

Tényleg mindenki figyeljen erre, Magyarországon is sok az építkezés!