December 7-én tarolt nézettségben a Sport1 és a Sport2 • SportTV

December 7-én tarolt nézettségben a Sport1 és a Sport2

Sport TV avatar Sport TV 2021. 12. 08. 12:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Kiváló nézettséget hozott a Sport1 és a Sport2 csatornáknak december hetedike, amely a labdarúgó Bajnokok Ligája izgalmas találkozóinak és egy rangos kézilabdamérkőzésnek volt köszönhető.

Szoboszlai Dominik gólt lőtt a Manchester City elleni győztes mérkőzésen. (Fotó: Getty Images)

RB Leipzig – Manchester City, Milan – Liverpool, FC Porto Atlético Madrid, ezt a három mérkőzést közvetítette élőben a Sport1 és a Sport2 december hetedikén a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre utolsó fordulójának első játéknapján. Remek választás volt ez a három találkozó, hiszen a Nielsen Közönségmérés adatai alapján a kereskedelmi szempontból kiemelten fontos, 18-49 éves férfiak körében az RB Leipzig – Manchester City és a Milan – Liverpool mérkőzés volt a két legnézettebb BL-mérkőzés a keddi játéknapon. Ezek közönségaránya ebben a célcsoportban 7,4 és 7,26 százalék volt. A teljes lakosság körében a tegnap BL-mérkőzést nézők 59,5 százaléka a Sport1-en és a Sport2-n látható mérkőzéseket nézte élőben.

A két sportcsatorna együttesen a BL tegnapi játéknapjának, illetve például a Grundfos Tatabánya – USAM Nimes kézilabda Európa-liga meccsnek köszönhetően a teljes napon (december 7.) a Sport1 volt a legnézettebb sportcsatorna a 18-49 éves férfiak körében, míg a Sport TV összességében (a Sport1 és a Sport2 együttesen) 4,77% közönségarányt ért el.

Forrás: Nielsen Közönségmérés

Folytatás december 8-án a BL-ben:

Folytatódik a Bajnokok Ligája a mai napon is, Sport1-en a Zenit – Chelsea és az Atalanta – Villarreal, a Sport2-n a Juventus – Malmö és a Manchester United – Young Boys, míg az AMC Mikro apllikációban a Salzburg – Sevilla mérkőzéseket lehet élőben követni. Ez utóbbit a Sport2 felvételről is képernyőre tűzi.

Zenit – Chelsea: december 8., szerda 17:30, Sport1 (élő)

Juventus – Malmö: december 8., szerda 18:30, Sport2 (élő)

Atalanta – Villarreal: december 8., szerda 20:45, Sport1 (élő)

Manchester United – Young Boys: december 8., szerda 20:45, Sport2 (élő)

Salzburg – Sevilla: december 8., szerda 21:00, AMC Mikro (élő); 23:00, Sport2 (felv.)