Jimmy Butler hangulatát az emós stílus mutatja most meg. Érthető. • SportTV

Jimmy Butler hangulatát az emós stílus mutatja most meg. Érthető.

2023. 10. 03. 15:30    
Olvasási idő: 2 perc

Lezajlott az NBA médianapja, ezzel tulajdonképpen elindult hivatalosan a 2023-24-es szezon előtti visszaszámlálás. Jimmy Butler 2022-hez hasonlóan idén is ellopta a showt, csak most nem raszta hajjal jelent meg, hanem emós frizurában pompázott.

Jimmy Butler új sztílója. (Fotó: getty Images)

Elképesztő figura Jimmy Butler, és most nem arra gondolunk, hogy szenzációs kosárlabdázó, aki (meglepetésre) 2020-ban és 2023-ban is a döntőbe vezette a Miami Heatet, hanem arra, hogy nagyon vicces. Talán kevesen tudják, de Texasban nőtt fel, és country-zene rajongó, aki rendszeresen hord cowboy-kalapot is. Meg úgy általában mindig kitalál valami őrültséget. 2022-ben a médianapon hosszú raszta hajjal jelent meg, aminek köszönhetően az egész szezon során ilyen frizurával tűnt fel a hivatalos NBA-közvetítésekben, mivel ezeket a fotókat használják egész szezonban a különböző felületeken.

Ha pedig valaki azt hitte, Jimmynek elég volt a 2022-es produkció, annak van egy jó hírünk. Rátett még egy lapáttal, és egy teljesen őrült emo frizurát választott a 2023-as médianapra, ráadásul – remélhetőleg csak kamu – piercingek tették teljessé a képet.

Itt megjegyezzük akkor, hogy ez azt jelenti vélhetően, hogy Jimmy Butler a 2023-24-es szezonban emósként tündököl majd minden közvetítésben. Erről a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy ez az érzelmes oldala, és most így érzi magát.

Hát a közelmúlt eseményei után valahol azért meg is lehet érteni a rosszkedvet, hiszen a Miami Heat nyara nem teljesen úgy sikerült, ahogyan azt sokan várták. Mindenki biztosra vette, hogy Floridába költözik majd Damian Lillard, mert állítólag az irányító menedzsere minden más érdeklődő csapatot figyelmeztetett rá, hogy a játékos csak a Heatben lesz boldog. Pat Riley pedig talán picit elkényelmesedett, és nem akart emiatt megfelelő ellenértéket adni Lillardért, aki végül a Heat riválisának számító Milwaukee Buckshoz került, sőt, a csere után Jrue Holiday megszerzése sem jött össze, aki egy másik riválisnál, a Boston Celticsnél talált új otthonra.

A legnagyobb sztárt tehát nem sikerült szerződtetni. A 2023-ban döntőt játszó csapatból visszavonult Udonis Haslem (bár ő már nem játékoskén volt így sem igazán fontos), távozott Gabe Vincent (a Los Angeles Lakershez), továbbá elcserélték Max Strust Clevelandbe és (a sérült) Victor Oladipót a Thunderhez úgy, hogy nem kaptak cserébe játékost. Az érkezők között van a 18. helyen választott újonc, Jaime Jaquez Jr, továbbá sok kevésbé kipróbált játékos mellett Josh Richardson és Thomas Bryant is.

Mondhat bárki bármit, a keret nem lett erősebb, sőt…Ettől függetlenük Jimmy Butler azt nyilatkozta, hogy ezúttal is döntőbe jutnak majd, és 2024-ben meg is nyerik a finálét. Hozzá kell tennünk, hogy 2022-ben hivatalosan nyolcadik kiemelt volt a csapat, és hatalmas bravúr volt, hogy a Bucks, a Knicks és a Celtics testén át eljutottak a döntőbe, hogy a Denver Nuggets győzze le őket. Butler nem lett fiatalabb, de már láttuk, hogy bármire képes, bármilyen is éppen a haja.

Egyébként ha mégis csodát tesz a Heat, akkor majd Andre 3000 haját lehet majd emlegetni az Outkast Hey Ya című számnak klipjéből. Az nagyon vidám: