Idén is lesz Alley-oop – Sport TV Bracket Challenge az NBA rájátszásában • SportTV

Idén is lesz Alley-oop – Sport TV Bracket Challenge az NBA rájátszásában

Sport TV avatar Sport TV 2024. 04. 19. 14:23    
Olvasási idő: 3 perc

Nem, senkit sem hagyunk ki ebből a csodálatos mókából, és 2024-ben is megrendezzük nagy népszerűségnek örvendő Bracket Challenge játékunkat. Idén is pazar ajándékokat gyűjtöttünk, amik csak arra várnak, hogy megnyerjétek őket.

Idén ki emeli majd magasba a bajnoki trófeát? Tippeld meg! (Fotó: Getty Images)

Már csak két meccs vár ránk, hogy megtudjuk, pontosan melyik 16 NBA-csapat vág neki a 2024-es rájátszásnak. A Play-In hátralévő két találkozóján derül ki, ki mérkőzik majd meg az első körben a keleti és nyugati konferenciát megnyerő Boston Celticsszel és Oklahoma City Thunderrel.

A Play-In hátralévő meccsei:

Keleten a Miami Heat és a Chicago Bulls küzd meg a nyolcadik helyért. Alapesetben a Heat lenne a párharc esélyese, de a csapat legjobbja, Jimmy Butler egy térdsérülés miatt hetekre kidőlt a Sixers elleni elvesztett Play-In-meccsen. Az viszont kedvez a Heatnek, hogy a meccset Floridában rendezik. Nyugaton a Los Angeles Lakers New Orleansban tudott nyerni, így ő biztosan a Denver Nuggets ellen játszik majd. A Thunder ellenfele vagy a Pelicans vagy a Sacramento Kings lesz. Miközben Zion Williamson életében először szinte az egész alapszakaszt végig játszotta, pont a Lakers ellen sérült meg, Butlerhez hasonlóan ő sem lesz bevethető.

A két meccs tévés menetrendje:

Miami Heat – Chicago Bulls: április 20., szombat 1:00, Sport1 (élő); 12:15, Sport2 (felv.); 18:00, Sport1 (felv.)

New Orleans Pelicans – Sacramento Kings: április 20., szombat 3:30, Sport1 (élő); 14:30, Sport2 (felv.)

VISSZATÉR A BRACKET CHALLENGE

Ha tehát ezen túl vagyunk, máris össze lehet állítani a saját tippjeinket az NBA Bracket Challenge-ében, hogy legyen esélyünk pazar ajándékokat nyerni.

Örömmel jelentjük be, hogy lesz Alley-oop – Sport TV Bracket Challenge!

Arra bíztatunk mindenkit, hogy látogasson el IDE, ha még nem tette meg, regisztráljon, és lépjen be a jelszóval védett ALLEY-OOP – SPORT TV csoportba. A jelszó: JOSHTI64

Nincs harag, ha megosztjátok a tippjeiteket, és ha terjesztitek a játék hírét.

A nyeremények. Kapaszkodjatok meg, de a Tissot felajánlott nekünk egy igazi Dame Time karórát, a The Card Corner pedig ezúttal egy dedikált cipőt tartalmazó mystery box-ot és egy doboz Topps kártyát ajánlott fel nekünk. A nyeremények közül az első helyezett választ először, a második helyezett másodszor, míg a harmadik helyezett kapja azt az ajándékot, amit nem választottak előtte. A játékszabályt bővebben ITT találjátok.

Azt mi tesszük hozzá, hogy a módosítás lehetősége a legelső harmadik meccs feldobása előtt fél órával zárul majd. Addig gondoljátok ki, mi lesz szerintetek a rájátszás hátralévő részében.

Nézzétek is a meccseket!

Mert van mit, és nem akármilyen derbikre készülünk.

Keleten:

1. Boston Celtics – 8. Miami Heat/Chicago Bulls

A Celtics nagyon fölényesen nyerte meg az alapszakaszt, és most még ellenfélre vár Jayson Tatum és csapata. A keleti konferenciából az elmúlt években a Boston Celtics és a Miami Heat teljesítette a legjobban a rájátszásban.

2. New York Knicks – 7. Philadelphia 76ers

A Sixers parádésan kezdte a szezont addig, amíg Joel Embiid meg nem sérült, azután jócskán visszaesett, hogy a finisben ismét jó legyen. Sok a kérdőjel, papíron nem a Koncks az esélyes, mert Julius Randle sérült. Meglátjuk.

3. Milwaukee Bucks – 6. Indiana Pacers

Ez a Bucks papíron sokkal erősebb volt ennél, de az alapszakasz nem sikerült olyan fényesen. A rájátszás viszont az igazi Dame Time (Mi is lesz az egyik nyereményünk a játékban?), és a Bucks tapasztaltabb is a Pacersnél.

4. Cleveland Cavaliers – 5. Orlando Magic

Összesen egy győzelem választotta el egymástól a két csapatot az alapszakaszban, mondjuk nem, mintha a keleti konferencia nem lett volna brutálisan sűrű. Kíváncsian várjuk, milyen meccseket hoz majd ez a párharc.

Nyugaton:

1. Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans/Sacramento Kings

Hihetetlen izgalmakat hozott az alapszakasz vége, konkrétan az utolsó játéknap döntött a nyugati első három helyezett sorsáról. Ez végül a pofátlanul fiatal Oklahoma City Thundernek kedvezett, így nyugatról övéké a pályaelőny.

2. Denver Nuggets – Los Angeles Lakers

Már a rájátszás első fordulójában összeakad a tavalyi nyugati döntő két résztvevője. Akkor a Nuggets viszonylag könnyedén sétált át azaranysárga-lilákon, és ez elsősorban a csodálatos Nikola Jokicsnak volt köszönhető.

3 .Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns

Az utolsó pillanatban dőlt el, hogy a Phoenix Suns egyenes úton be tud jutni a rájátszásba, mivel megelőzte a Pelicanst az utolsó játéknapon. Nagyon komoly játékerőt képvisel mindkét csapat, és pazar derbikre van kilátás.

4. Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks

Van már történelme a Clippers-Mavericks párharcoknak, és nagyon nagy küzdelemre számíthatnak az NBA szerelmesei. Kawhi Leonard, Paul George, James Harden, Luka Doncic vagy Kyrie Irving neve is garancia a jó kosárlabdára.

Mielőtt az első kör most már biztos menetrendjét leírjuk, még egyszer ide tesszük a liga linkjét:

REGISZTRÁCIÓ UTÁN ITT TUDTOK CSATLAKOZNI

A jelszó: JOSHTI64

NBA a Sport TV-n (jelen állás szerint)*:

Alley-oop: április 20., szombat 20:30, Sport1 (élő)

Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns (1. mérkőzés): április 20., szombat 21:30, Sport1 (élő)

NBA Action: április 21., vasárnap 11:30, Sport1

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks (1. mérkőzés): április 21., vasárnap 21:30, Sport1 (élő)

Trash Talk: április 25., csütörtök 22:30, Sport1 (élő)

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets (3. mérkőzés): április 26., péntek 4:00, Sport1 (élő); 11:30, Sport1 (felv.); 20:45, Sport2 (felv.)

Alley-oop: április 27., szombat 20:30, Sport1 (élő)

New Orleans Pelicans/Sacramento Kings – Oklahoma City Thunder (3. meccs): április 27., szombat 21:30, Sport1 (élő)

NBA Action: április 28., vasárnap 14:45, Sport2

Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers (4. mérkőzés): április 28., vasárnap 21:30, Sport1 (élő)