Hetedik meccsek éjszakája a Sport2-n! • SportTV

Hetedik meccsek éjszakája a Sport2-n!

2024. 05. 18. 06:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Nem a főcsoportdöntőktől, hanem már mostantól az összes NBA-mérkőzés élőben lesz látható a Sport TV képernyőjén. A Dallas-Oklahoma párharc vasárnap hajnali hatodik meccse eddig is a műsorrendben szerepelt, most viszont már elmondhatjuk: vasárnap két ütközet hetedik mérkőzését is élőben közvetítjük. Jövünk a New York Knicks-Indiana Pacers és a Denver Nuggets-Minnesota Timberwolves párharc mindent eldöntő ütközetével.

NBA-rajongók, figyelem! Ne csináljatok magatoknak programot vasárnap estére-éjszakára, mert a csapatokkal és a ligával közösen mi, a Sport TV-nél gondoskodtunk róla! Az eredeti kiajánlóban szereplő egy meccs helyett ugyanis kettőt adunk élőben, így

mostantól már biztosan elmondhatjuk, az idényből hátralévő összes mérkőzés élőben kerül képernyőre Magyarországon.

A vasárnap este forgatókönyvét helyi idő szerint csütörtökön és pénteken írták Minnesotában, illetve Indianapolisban, ahol is eldőlt, hogy a helyi Timberwolves, valamint Pacers kiharcolta a hetedik csata lehetőségét a Denver Nuggets, New York Knicks kettőssel szemben. Mi pedig léptünk, és a vasárnap 21:30-as kezdési időpont mellett „ráhajtottunk” a másodikra, a hétfő hajnali 2:00-sra is. Az NBA örült, most már mi is örülünk, de reméljük, ti is.

Fotó: GETTYIMAGES

A Sport2-n vasárnap 21:30-tól a New York-Indiana mérkőzést közvetítjük. Az eddigi hat meccset rendre a hazai csapat nyerte meg, most kiderül, hogy jön egy újabb Jalen Brunson-megőrülés (a háromból két hazai fellépésen 40 pont felett termelt) vagy a pontból (20,9) és asszisztból (10,9) dupla-duplát átlagoló Tyrese Haliburtonre épülő Pacers 2014 után ismét főcsoportdöntőt játszhat. (Mondjuk a Knicks még hosszabb ideje, 2000 óta vár erre!)

Miután a Madison Square Garden bezárja kapuit, szusszanunk egyet, hogy aztán hétfőn hajnali kettőkör bedübörögjünk a denveri Ball Arenába, ahol a Nuggets próbálja megőrizni címvédési esélyét a Timberwolves ellen

Nikola Jokics játszott már földönkívüli üzemmódban a párharcban (legutóbb az ötödik meccsen, amelyen 40 pontot – 68 százalékos hatékonysággal! – termelt és 13 gólpasszt adott), de a vendégek vezére, Anthony Edwards is dobott már 40 pont felett az idei playoffban ebben a csarnokban.

Az izgalmak garantáltak, tartsatok velünk!

A Sport2-n vasárnap 21:30-tól a New York Knicks-Indiana Pacers, hétfőn hajnali 2:00-tól pedig a Denver Nuggets-Minnesota Timberwolves párharc hetedik mérkőzését közvetítjük élőben.