Elsiratjuk az Oscarunkat és a Jagst • SportTV

Elsiratjuk az Oscarunkat és a Jagst

2018. 01. 25. 19:40    
Olvasási idő: 2 perc

Megvan a Super Bowl párosítása, edzőt váltottak Dávid Kornél második otthonában, Stipe Miocic közeledik a legenda státusz felé, ráadásul a megszokott három helyett négy szakértő (Bencsics Márk, Dávid Kornél, Németh István, S. Kovács Ádám) segíti/nehezíti majd Szaniszló Csaba életét, így aztán bődületes hiba lenne kihagyni a csütörtök esti Trash Talkot.

Sajnos a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia nem jelölte semmiféle Oscar-díjra sem a Szaniszló Csaba, Gallai László kettős készítette Kornél on Tour című mozit, pedig operatőri (Galuska), rendezői (Csabi), vágási díjat (Tolisz) is simán el tudtunk volna képzelni neki, nem is beszélve a legjobb főszereplőnek (na, vajon ki?) járó díjról. Így aztán nem marad más hátra, mint hogy a srácok a mai Trash Talkban megnézik, az ő mozijukkal ellentétben miért kapott Oscar-jelölést a Kobe Bryantról készített kisfilm. Minden lemaradó érintett a fedélzeten lesz, Csabi műsorvezetőként, Kornél szakértőként, Galuska pedig szerkesztőként. És azt is megmondják, kivel forgatnának ők Oscarra érdemes sportfilmet!
Kornélra amúgy is fenik páran a fogukat, így Németh István is, aki az eredeti tervek szerint egyedül parádézott volna ma kosaras szakértőként, de a Milwaukee-ban történtek miatt mégsem adhattunk pihenőt hazánk egyetlen NBA-játékosának. Isti már készül, edzőjelöltek röpködnek majd, és az is kiderül, mennyire volt benne Kornél keze Jason Kidd menesztésében. Az ördög nem alszik, és hát a kisfia születése óta Kornél sem feltétlenül…
De azért a fő téma az NFL lesz. Megvan a Super Bowl párosítása, most megnézzük, hogyan vette az utolsó akadályt a New England Patriots, illetve a Philadelphia Eagles. Az egyik szívszaggató körülmények között (a műsor egyik rendszeres vendégét, Makát láttuk már jobb állapotban is…), a másik végtelenül simán. És ó, mondd, te mit választanál: simán kikapni vagy a szívek bajnoka címet elnyerve búcsúzni? Márk persze újra „ceruzát” vesz a kezébe, ebben mindig benne van a világhír lehetősége, ahogyan benne van a világhír Ádám heti kiválasztottjában, Stipe Miocicban is. A nehézsúlyú UFC-s rekord már az övé, jöhetnek a súlycsoporttól független csúcsok!

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Trash Talk című talk-show-val.