NBA: Egy kis photoshop, és jön is a doppingteszt • SportTV

NBA: Egy kis photoshop, és jön is a doppingteszt

2019. 10. 01. 09:48    
Olvasási idő: 2 perc

Alex Caruso, a Los Angeles Lakers játékosa több mém forrása volt már a közelmúltban, nyáron picit feltúrbózták photoshoppal, és a barátai mellett az NBA illetékesei is láthatták a képeket, mert lett folytatása a dolognak. Jött a „véletlenszerű” doppingteszt.

Nincsenek súlyproblémái Alex Carusónak. (Fotó: @Lakers)

Zajlanak a Media Day-ek az NBA-ben, és Alex Caruso, a Los Angeles Lakers játékosa is leült az ESPN stábjával, Rachel Nichols-szal, Zach Lowe-val és Richard Jeffersonnal. A beszélgetés lényege az volt, hoigy számára az egész nyár egy folyamatos mém volt számára.

De picit menjünk vissza az időben, mert az előző szezon egyik legviccesebb alkotását Bill Simmons csapata készítette, amikor LeBron James megelőzte Michael Jordant az all-time pontlistán:

Magyarra fordítva a szöveg: „Hello, mizújs? Alex vagyok!”

Emlékszem, felvisítottam a röhögéstől, mikor láttam, és szerintem sokan mások is így tettek. Zseni.

Pedig Carusónak egy korrekt szezonja volt, 25 meccsén négyszer kezdő volt, több, mint 20 percet játszott meccsenként, és majd 10 pontos átlagot hozott össze. Persze, a kétkedőknek abban igaza van, hogy márciustól kapott rengeteg lehetőséget, amikor minden mindegy volt. James pedig tudja, hogy ki ő:

De ha ilyeneket csinál, kit érdekel, hogy idősebbnek néz ki az edzőjénél, Frank Vogelnél? Mert, ha valaki ránéz a 25 éves kosarasra, nem a férfiszépség ideálját látja benne, valóban kissé megkopaszodott, és az izomzata elég távol van mondjuk LeBron Jamestől. Ezért volt hatalmas durranás a neten az a kép róla, amin az látszik, hogy úgy kipattintotta magát, mintha Dwayne Johnsonnal, Arnold Schwarzeneggerrel vagy Jamie Foxx-szal gyúrna Pesten a Flex Gymben.

Elég komoly, nem?

Állítása szerint minden ismerőse azonnal üzent neki, hogy tényleg ennyire ráment-e a testépítésre. Az NBA illetékesei is látták a képeket, mert másnap már postáztak is neki egy doppingtesztről szóló üzenetet.

Állítólag ezek a tesztek csak véletlenszerűen mennek egy-egy játékosnak, de Richard Jefferson szerint ez nem véletlenszerű, mert őt épp akkor teszteltélk, amikor 36 évesen élete zsákolását mutatta be, úgyhogy ez nem lehet véletlen. Szerintünk erre gondolt:

Pedig valójában valaki kőkemény photoshoppal tuningolta fel NFL-esnek Carusót, és a Lakers twitter oldalára korábban kirakott képeket turbózta fel. Pedig valljuk be őszintén, Caruso formájával nincs semmi probléma.

Ezután elindult a mémáradat, és Caruso fejét minden testépítő képre rárakták, amire csak lehetett, ezek közül pár benne van a videóban.  Jó humorú srác, úgyhogy tudott rajtuk nevetni.

Ezen kívül is remek nyara volt, kapott egy két évre szóló NBA-szerződést, először bíztak meg benne ennyire pályafutása során.

Hogy most valójában mennyit gyúrt, és hogyan megy majd neki a játék egy ilyen nyár után, azt a Sport TV NBA-közvetítéseiből meg tudod majd nézni.