Superman visszatér • SportTV

Superman visszatér

2020. 01. 07. 11:00    
Olvasási idő: 2 perc

Csupa jó hír jön Dwight Howraddal kapcsolatban. Úgy tűnik, a Lakersnél tényleg megtalálta a helyét, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a hírek szerint 34 évesen ott lesz a zsákolóversenyen, és a csapat is garantált szerződést ad neki.

Superman szárnyal. (Fotó: @BleacherReport/twitter)

Dwight Howrad pár éve megégette magát a Los Angeles Lakersnél, vagy más nőzőpontból, a Los Angeles Lakers befürdött pár éve Dwight Howarddal. A 2012-13-as szezonról van szó, ami leginkább egy komplett Kobe Bryant-Dwight Howard párbaj lett, egy év után távozott is Howard az aranysárga liláktól. 2019 nyarán azonban benne látták azt a lehetőséget, hogy DeMarcus Cousins keresztszalag-szakadása után ő lehet az ideális megmentő.

Kapott egy nem garantált szerződést a csapattól (ez azt jelenti, hogy bármikor elküldhetik a csapattól következmény nélkül). Ezek szerint ez valójában egy ilyen utolsó utáni lehetőség volt számára, hogy sérülésekkel (és állítólag öltözőrobbantgatásokkal) teli évek után szerepet kapjon egy csapatnál. És láss csodát, kiválóan teljesít a cserepadról Javale McGee mögül beszállva. Minden meccsen pályára lép (36), közel 20 percet kap átlagban, és 7-7 pont és lepattanó mellett meccsekként 1,5 blokkot oszt ki, a mezőnykísérleteinek 74 százaléka kosár. Nem magasak a számok, de elégedett vele mindenki, és úgy tűnik, ő is jól van. Ezt két dolog bizonyítja. Egyrészt állítólag ma megkapja a garantált szerződését a csapattól, másrészt, és ennek a szurkolók nagyon örülhetnek:

SUPERMAN VISSZATÉR!!!

2008-ban, 22 évesen megnyerte a zsákolóversenyt, többek között ennek az ikonikus Superman-zsákolásnak köszönhetően:

12 év után, 34 évesen is elindul a versenyen. Ott lesz tehát Chicagóban az All-Star hétvége szombati eseményén. A Bleacher Report össze is szedte a szezonban eddig bemutatott zsákolásait. Nem kopott olyan sokat a rugó, na.

Sőt, a közelmúltban edzésen bemutatta, hogy ha akarja, még mindig meg tudja puszilni a 305 centi magasan lévő gyűrűt:

Az egészről valahogyan az a jelenet ugrott be, amikor Christopher Reeve a Supermanben visszaforgatja az idő kerekét:

2008-ban Gerald Green, Jamario Moon és Rudy Gay volt az ellenfél, idén Derrick Jones Jr. szinte biztosan ott lesz mellette, de Ja Morant nevét is rebesgetik…Mondjuk nem véletlen.

Az All-Star hétvége programjait 2020-ban is közvetíti majd a Sport TV.