Szerdán Kobe Bryantre emlékezik a Sport TV • SportTV

Szerdán Kobe Bryantre emlékezik a Sport TV

2020. 01. 27. 18:40    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport TV szerdán a tragikus körülmények között elhunyt Kobe Bryant tiszteletére az utolsó mérkőzése köré épülő emlékműsort sugároz

A sportszerető közösséget megrázta Kobe Bryant tragédiája. Minden idők egyik legjobb kosárlabdázójának halálhíréből nagyon nehéz felocsúdni és nagyon nehéz megtalálni a módját, miképp lehet rá méltóképp emlékezni.

A Sport TV úgy szeretne rá emlékezni, ahogy a legtöbb ember fejében él: a pályán mutatott játékával. Csatornánk engedélyt kért és kapott az NBA-től Kobe Bryant pályafutásának utolsó mérkőzésének, a Los Angeles Lakers-Utah Jazz találkozónak az eredeti magyar hangos közvetítésének megismétlésére. A felvétel előtt stúdióbeszélgetést sugárzunk, amelyben a Bryant pályafutását kommentátorként, illetve szakkommentátorként végigkísérő Szaniszló Csaba, Tőrös Balázs kettős mellett a Bryant ellen pályára is lépő, őt szakértőként számtalan alkalommal elemző Dávid Kornél idézi fel a Lakers és az egyetemes kosárlabdázás legendájával kapcsolatos emlékeit.

A Kobe Bryant emlékének szentelt adást január 29-én, szerdán 18 órától sugározzuk a Sport2-n, majd január 31-én, pénteken 22 órától a Sport2-n megismételjük.