Az EHF is felfüggeszti sorozatait

Sport TV avatar Sport TV 2020. 03. 13. 14:29    
Olvasási idő: < 1 perc

Az Európai Kézilabda Szövetség a koronavírus-járvány miatt úgy döntött, április 12-ig felfüggeszti az égisze alatt zajló sorozatokat.

Fotó: @EHF / twitter

A magyar válogatottat, illetve a nemzetközi kupákban szereplő magyar csapatokat is érinti az EHF döntése, melynek értelmében felfüggesztik ideiglenesen például a 2020-as női kézilabda Eb selejtezőit, továbbá a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligáját és EHF-kupát is.

A Sport TV műsorára is hatással van a felfüggesztés, így április 12-ig biztosan nem látjuk majd a Montenegró – Magyarország női Eb-selejtezőt, a férfi kézilabda BL-ben a Telekom Veszprém – Wisla Plock, illetve a MOL-Pick Szeged – Vardar Szkopje nyolcaddöntőket, a Győri Audi ETO KC Bukarest elleni BL-negyeddöntőit a női BL-ben, ahogyan a Siófok KC Odense elleni EHF-kupa elődöntőit és a Grundfos Tatabánya KC EHF-kupa csoportmeccseit.

Amikor viszont pótolják ezeket a mérkőzéseket, a Sport TV közvetíti majd azokat, illetve az egyes sorozatok további fázisait is.

A koronavírus miatt több bajnokságot és sorozatot felfüggesztettek ideiglenesen, ezért a Sport TV műsora is változott, és változhat a jövőben is.

Cookie beállítások