Május 16-tól rekordszámú meccsel tér vissza a Bundesliga a Sport TV-re • SportTV

Május 16-tól rekordszámú meccsel tér vissza a Bundesliga a Sport TV-re

Sport TV avatar Sport TV 2020. 05. 07. 13:34    
Olvasási idő: 2 perc

A Sport TV jövő szombattól újra élőben sugározhat csúcsfutballt. A Bundesliga a nagy bajnokságok közül elsőként újraindul, a Sport1-en és a Sport2-n pedig sohasem látott mennyiségű mérkőzést közvetítünk élőben.

Gulácsi Péter és Manuel Neuer újra pályára lép. (Fotó: Bundesliga)

Magyarországon elsőként a Sport TV-n lehet újra élőben minőségi futballt látni. A Német Labdarúgó-liga döntése értelmében ugyanis több mint két hónapos szünetet követően május 16-án újraindul a Bundesliga, amit a Sport1 és a Sport2 minden korábbinál nagyobb óraszámban, élőben közvetít. A Sport1-en minden idősávban élőben sugárzunk egy-egy mérkőzést, de nem csupán az első, hanem a másodosztály küzdelmeiből is, míg a Sport2-n a szombaton 15:30-kor kezdődő találkozók közül kerül élőben képernyőre további egy.

„Nagyon örülünk, hogy a UFC után újabb világszerte népszerű sorozat indul újra a Bundesligával, ráadásul ez az első, nemzetközi szinten is jegyzett labdarúgó-bajnokság. A Bundesliga elképesztően sokat dolgozott azért, hogy május 16-án folytatódhasson a 2019-2020-as idény, ahogyan a színfalak mögött mi is folyamatosan tettünk azért, hogy ha a német bajnokság megkapja a zöld jelzést, mi is minden előírást betartva, a megszokott színvonalon közvetíthessünk. Az élő adásokkal, a mérkőzésszám növelésével szeretnénk egy kis örömöt hozni a nehéz idők után a televíziónézők, a sportszeretők, a szurkolók életébe. Minden idősávban legalább egy mérkőzést élőben közvetítünk, a játéknap előtt jelentkezik a megszokott 30 perces beharangozó műsorunk, a forduló lezárásaként pedig 60 perces összefoglalóval jelentkezünk. Külön öröm, hogy újra láthatjuk a Sport TV-ben a magyar válogatott játékosait, így a nemrég a világ legjobb kapusai közé sorolt Gulácsi Pétert, két támadónkat, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot, valamint a sérüléséből lassan felépülő Willi Orbant” – mondta Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

Aki esetleg lemaradt volna vagy promóban jobban szereti, rajtunk ne múljon. Május 16-tól élő csúcsfoci, idehaza kizárólag a Sport TV-n! Szerintetek egy Dortmund-Schalke jó nyitány lesz?

Posted by Sport TV on Thursday, May 7, 2020

A 2019-2020-as idényből még kilenc forduló van hátra mindkét osztályban, a Sport TV tervei szerint mintegy száz mérkőzést tűz műsorára. A kommentátorok csapata nem változik, továbbra is Bartha Zoltán, Faragó Richard, Fülöp László, Haraszti Ádám, Kassai-Tóth Csaba, Méhes Gábor és Petur András közvetíti a legizgalmasabb német bajnokikat.

Izgalmakban nem lesz hiány, hiszen a három dobogóst, a Bayern Münchent, a Borussia Dortmundot és az RB Leipziget mindössze öt pont választja el egymástól, és az előttünk álló hetekben olyan rangadókat rendeznek még, mint a Dortmund-Bayern vagy az RB Leipzig-Dortmund. Úgyhogy május 16-tól a jó és látványos labdarúgás kedvelőinek nincs más dolguk, mint a Sport TV-vel tartani, mert velünk senki sem marad le a német csúcsfutball egyetlen izgalmas pillanatáról sem.

Cookie beállítások