A Trash Talk amerikai talkshowként tér vissza • SportTV

A Trash Talk amerikai talkshowként tér vissza

Sport TV avatar Sport TV 2020. 09. 01. 09:36    
Olvasási idő: 2 perc

Szeptember 10-én veszi kezdetét a Trash Talk nyolcadik szezonja, amely visszatér a kezdeti formátumhoz, és újra szórakoztató amerikai sportműsor lesz, amely foglalkozik minden komolyabb amerikai sportliga eseményeivel. Igazi All-American talkshow lesz ismét, a megszokott könnyed stílusban.

A Trash Talk csapata. (Grafika: Németh Gyula)

A négy nagy profi amerikai sportliga (Major League), az NBA (kosárlabda), az MLB (baseball), az NFL (amerikaifoci) és az NHL (jégkorong) küzdelmei, az MLS (labdarúgás) és minden fontosabb amerikai sportesemény szóba kerülhet majd ősztől a csütörtökönként jelentkező Trash Talkban. Nagyjából visszatér tehát a műsor oda, ahol minden elindult 2013-ban, de egy kicsit még a korábbiaknál is nagyobb lesz a sportági merítés.

Sőt, a stáb is kísértetiesen emlékeztetni fog arra a csapatra, amelyet annyira megszeretett a közönség az első években. A Trash Talkot „feltaláló” Gallai László-Szaniszló Csaba páros továbbra is részt vesz a munkában. Gallai László lesz a műsor szerkesztője, Szaniszló Csaba visszatér, és Haraszti Ádámmal felváltva foglalja el a műsorvezetői széket. Tőrös Balázs többek között Dávid Kornél, Kangyal Balázs, Kovács Sándor vagy Németh István társaságában alkotja a műsor szakértői gárdáját. Természetesen egy-egy témához kapcsolódóan meghívott vendégek is csatlakoznak majd a csapathoz.

Az egyórás műsor lényege az, hogy oldott hangulatban beszéljenek aktuális témákról, történésekről. Sportágtól függetlenül, néhol egyetértésben, néhol a véleményeket ütköztetve, de mindig nagyon szórakoztatóan. A cél az, hogy az észak-amerikai sportokért/sportligákért rajongók táborát összegyűjtse, így ők ne maradjanak le a legfontosabb amerikai eseményekről, és ha épp van egy érzékeny, fontos téma az amerikai ligák valamelyikében, arról tudjon mindenki, akit érdekelhet.

„A Trash Talk ma már az amerikai sportok szerelmesei számára egy megkerülhetetlen műsor, amiben kompetens, közkedvelt emberek beszélnek olyan sportágakról, amikért rajonganak és igazán értenek hozzájuk, tényleg nagyon sokat számít a véleményük. Biztosak vagyunk benne, hogy a nézők szeretni fogják ezt a régi-új formátumot. Annyi újdonsággal mindenképpen készülünk, hogy a korábbiaknál is több sportágba kóstolunk bele, ezzel is szélesítve a közönséget és a témák adta lehetőségeket” – mondta a Trash Talkkal kapcsolatban Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

Maga a díszlet természetesen elhozza majd Amerikát, a műsor arculatát pedig Németh Gyula, nemzetközi hírű grafikus, képregényrajzoló készíti, aki dolgozott már olyan amerikai projekteken, amelyeknek például NBA, NFL vagy NHL kötődése is volt, de óriási világmárkák kampányai is fűződnek a nevéhez. Szóval nem csak a belbecs, de külcsín is profi lesz.

Trash Talk, a 8. szezon első adása: szeptember 10., 20:30, Sport1