Sznúkert is közvetít a Sport TV • SportTV

Sznúkert is közvetít a Sport TV

Sport TV avatar Sport TV 2020. 10. 23. 09:46    
Olvasási idő: < 1 perc

Újabb sportággal bővül a Sport TV egyébként is gazdag őszi-téli kínálata. Rangos snookerversenyeket lehet majd követni összesen csaknem 100 órában a következő két hétben a Sport1-en és a Sport2-n. Látható lesz Ronnie O’Sullivan, Judd Trump és Neil Robertson is, a versenyeket Kurucz László közvetíti.

Ronnie O'Sullivan 2019 decemberében. (Fotó: Getty Images)

A következő két hétben Milton Keynesre figyel a sznúkervilág, itt rendezik ugyanis előbb október 26-30. között a Championship League Snooker középdöntőit és döntőjét, majd november 2-8. között a Champion of Champions viadalt. Talán mondanunk sem kell, kiket látunk majd a 12 nap során a két verseny valamelyikén, esetleg mindkettőn. Természetesen a hatszoros világbajnok Ronnie O’Sullivan, a háromszor vb-nyertes Mark Selby, a világranglistát vezető Judd Trump vagy épp a Bajnokok Bajnoka címvédője, a világranglista-harmadik Neil Robertson is megcsillogtatja majd tudását.

A Championship League Snooker középdöntőjébe a viadal legjobb 32 versenyzője jutott, akik nyolc négyes csoportban vágnak neki a küzdelemnek október 26-án, a nyolc csoportgyőztes október 30-án a döntőbe jutásért játszik majd, és aznap rendezik a finálét is. Trump és Selby a két legnagyobb név, aki eljutott Milton Keynesbe.

A Bajnokok Bajnoka, azaz a Champion of Champions más lebonyolítás szerint zajlik, ott egyenes kieséses rendszerben csap össze 16 versenyző. Ők a 20 nagy viadal valamelyikének megnyerésével, vagy világranglistahelyezésükkel kvalifikálták magukat ide. Minden nagyágyú ott lesz, aki igazán számít.

A Sport TV a két versenyről összesen több mint 90 órányi közvetítést sugároz október 26. és november 8. között. A kommentátor a sznúkerközvetítések atyja és legismertebb alakja, Kurucz László lesz.

Sznúker a Sport TV-n:

Championship League Snooker: október 26-30. között a Sport1-en és a Sport2-n

Champion of Champions: november 2-8. között a Sport1-en és a Sport2-n