Öt volt döntőst adunk a BL-playoffból • SportTV

Öt volt döntőst adunk a BL-playoffból

2016. 08. 08. 11:08    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport TV öt egykori BEK-/BL-döntős (közülük ketten nyertek is) csapat Bajnokok Ligája-playoff-mérkőzését is képernyőre tűzi augusztus 16–17-én.

A Bajnokok Ligája-playoff első mérkőzésein a Sport TV öt olyan csapatot is „porondra szólít”, amely korábban már minimum döntőt játszott az első számú európai kupasorozatban. Ha így nézzük, az FC Porto–Roma párharc a legrangosabb, hiszen ebben mindkét csapat volt már finalista, mi több, a portugálok 1987-ben és 2004-ben is diadalmaskodtak, az olaszoknak be kellett érniük egy 1984-es, tizenegyesekkel elbukott döntővel. Szerdán a Sport1-en ez a mérkőzés határozza meg a műsorfolyamot, míg a Sport2-n 20:30-tól jelentkezünk a Villarreal–Monaco találkozóval, itt utóbbi csapat játszott már finálét (éppen a Porto ellen, még 2004-ben), előbbinek egy elődöntő a legjobbja.
A nyitányt azonban a selejtezők legjobban „kidekorált” csapata jelenti: kedden 20:30-tól a Sport1-en megnézhetjük, miképp próbál lépni egyet a főtábla felé a négyszeres BEK-/BL-győztes Ajax, méghozzá az orosz Rosztov ellen. Eközben a Sport2-n az 1977-es döntőben alulmaradó Mönchengladbach a Young Boys vendégeként igyekszik negyedik német együttesként közelebb kerülni a csoportkörhöz.

(Sport TV)

Augusztus 16-én, kedden 20:30-tól a Sport1-en az Ajax–Rosztov, a Sport2-n a Young Boys–Mönchengladbach mérkőzést közvetítjük élőben, míg augusztus 17-én, szerdán 20:30-tól a Sport1-en az FC Porto–Roma, a Sport2-n pedig a Villarreal–Monaco találkozót sugározuk szintén élőben. Mindkét nap minden mérkőzésről összefoglalóval is jelentkezünk.