Fury Trump testőre lenne • SportTV

Fury Trump testőre lenne

2016. 11. 12. 13:17    
Olvasási idő: < 1 perc

Állítólag a javulás útjára lépett Tyson Fury, és kész akár Donald Trump testőrének is elszegődni. A megnyilvánulási alapján azért még van dolguk bőven az orvosoknak.

Saját bevallása szerint javul az állapota Tyson Furynak, akit kábítószer-fogyasztás és mentális betegségek miatt kezeltek. Kár, hogy a közelmúltban a saját Twitter-oldalán mutatott aktivitása nem ezt jelzi.
Az állítólag a Biblia előírásai szerint élő Fury rövid ideig „Riaz Tyson Muhammadként”, ráadásul hagyományos muzulmán öltözékben tetszelgett, majd megkezdte verbális ámokfutását. „Nehéz elviselni, hogy kemény, fiatal és gazdag vagyok, jól nézek ki és én vagyok minden idők legjobb bokszolója, de ezzel együtt kell élnem” – írta Fury, majd ezzel a lendülettel elmondta véleményét Donald Trump amerikai elnökké választásáról is. „Ha Donald Trumpnak új testőrre van szüksége, akkor Tyson Fury az ő embere” – írta, majd még fokozta is az esztelenségét: „Ha Donald Trumpnak összejött, akkor ki tudja, egyszer még belőlem is miniszterelnök lesz”. Biztos, ami biztos, a #tysonforprimeminister hashtaget is hozzábiggyesztette.
Hogy bokszolni fog-e még, arról nem írt. Hogy ilyen állapotban érdemes-e neki ezzel próbálkoznia, arról mindenesetre megvan a véleményünk.

(Sport TV)