Taylor még 180-szor dob idén • SportTV

Taylor még 180-szor dob idén

2018. 01. 03. 11:06    
Olvasási idő: < 1 perc

Phil Taylor ebben az évben még 180 estén keresztül dartsozik, sőt, Barry Hearn, a sportág vezetője azt szeretné, ha a nagy, de a világranglistát nem befolyásoló tornákon is indulna.

Egyre világosabbnak tűnik, hogy rengeteg alkalom lesz még rá, hogy Phil Taylort dobóállásban lássuk. A darts legnagyobb alakjának a 2017-es volt az utolsó éve a PDC körforgásában, viszont 2018-ra is szép kis programot kötött le. Körülbelül 180 alkalommal lesz fellépése az idén (október végén, Kölnben például Raymond van Barneveld, Adrian Lewis és Rob Cross társaságában dobál), gálákon, meghívásos tornákon. The Power mintegy 5000 euróért vállal el egy-egy ilyen mutatványt, amelyeken biztosak lehetünk benne, hogy nem egy sztárallűröktől hemzsegő dartsost, hanem egy jókedélyű legendát látunk majd.
Ráadásul Taylor azt is elismerte, arra is lát lehetőséget, hogy egy-két nagyobb, a világranglistát nem befolyásoló tornán induljon. „Barry Hearn azt szeretné, ha figyelembe venném a Premier League-et és a World Seriest. Meglátjuk, mi történik majd” – mondta Taylor az ITV 4-nak. A legenda az idei Premier League mezőnyébe nem került be, a World Series of Darts részletei pedig még nem ismertek. Ahogyan Taylor 2019-es tervei sem.

(Sport TV)