Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2017. április 26. 20:42
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Alley-oop #109: Rájátszanak. A bírók meg befújják.

16 csapat, 8 párharc, 3 hülye. Csabi és Bazska foglalkozik az összes párharccal, a röhejes fújásokkal és csóró Steve Kerrel is. Van feladat is! Részletek a podcast végén.Letöltés

Hozzászólás (4) Hozzászólok!

Tukraram 2017. 05. 01., 16:58

Sziasztok.

Végig tudnátok nézni egy houston (bocsánat) clippers (szintén bocsi) meccset úgy hogy Harden csinálja amit csinál másrész egész meccsen hackelik Jordant?:)

Izgi lenne?
Na igen.
szerintem csak ezen megy a rugó, mert elronta az élményt

Coach 2017. 05. 01., 07:10

Sziasztok Srácok,
Ha már a HOU drukkerek megszólíttattak....
Nem haragszunk mi meg, ha folymatosan rajtunk rugóztok, csak nem értjük. Nem tetszik nektek a játékunk, oké. Van amikor nekünk sem. Harden kihasználja a kontaktok jelenlegi bíró megitélését, bikkfa faultokat harcol ki. Oké. Elmondtátok, megértettük, és az is értjük, hogy az elmúlt 1-2 év helyenként monoton, nem igazán élvezhető játéka miatt fújtok ránk. Van benne igazság, nekünk sem minden tetszett. Viszont látványban és főleg a Moreyball végrehajtásában látványos a javulás, már közel sem olyan ócska meccseket játszunk mint tavaly, így kicsit az az érzés, hogy a múlt negatívumai becsípődek és nem tudtok leszállni róla, ami kissé azért igazságtalan, mert mintha más csapatoknál ez nem lenne, pedig sajna lehetne.
A bírókról és bíráskodásról meg annyit, hogy pl tegnap a Veszprém kézimeccsén volt minimum 3-4 olyan hetes, amikor a védő és támadó közt nem is volt látható kontakt, de fél lábbal, sarokkal bent állt. Ha bement, ha nem, hetes, és befújták. Ez a szabály. Vagy másik, a trash talk-ban bejátszottátok a Taj Gibson féle faultot, Harden beakasztotta. Szaknyelven ezt úgy hiívják a sporik, hogy "kint volt a vitorla". Kérlek nézzetek rá. Ha az a védőpozíció szabályos beleértve a kezeket,, akkor Harden ha megfeszül sem tud abból rengeteg faultot kiharcolni. Szóval értem én hogy nem szerettek bennünket, de azért kissé objektívebben is lehetne. Köszönöm.

altair12 2017. 04. 27., 16:51

csabi meglátása követendő lehetne az NBA-ban
természetesen a fake foul videózására gondolok

valaki 2017. 04. 27., 12:34

Talán a Warriors kapcsán McGeeről lehetett volna pár szót ejteni, mert ő is nagyon fontos eleme volt a szériának. Ennek ellenére szokás szerint jó podcast!

Szólj hozzá!