Tarolt a Vidi-meccs a Sport1-en és a Spektrum Home-on! • SportTV

Tarolt a Vidi-meccs a Sport1-en és a Spektrum Home-on!

2018. 10. 05. 13:37    
Olvasási idő: < 1 perc

Pazar nézettséget hozott a Sport1-nek és a Spektrum Home-nak a Chelsea FC – MOL Vidi FC mérkőzés, a 18-49-es férfiak körében a Sport1 volt a legnézettebb tévécsatorna csütörtökön a mérkőzés közvetítése során.

Eden Hazard és Kovács István összecsapása (Fotó: Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

A MOL Vidi FC csütörtök este a Stamford Bridge-en lépett pályára az Európa-liga egyik legerősebb keretével rendelkező londoni sztárcsapat, a Chelsea ellen. A magyar bajnok 1-0-s vereséget szenvedett, de az utolsó pillanatokig volt esélye az egyenlítésre, nem csoda, hogy a tévénézők sem kapcsoltak el a mérkőzésről.

A találkozót a Sport1 és a Spektrum Home is élőben közvetítette. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 a meccs ideje alatt (21 órától 22:50-ig) a fogyasztói szempontból kiemelten fontos 18-49-es férfiak körében csaknem 15 százalékos (14,83) közönségarányt ért el, amivel a legnézettebb csatorna volt ebben a célcsoportban. A teljes lakosság (A4+) tekintetében a Chelsea – Mol Vidi FC mérkőzés 10,7 százalékos közönségarányt ért el a Sport1-en és a Spektrum Home-on, összesen majdnem 700 ezren kapcsoltak a találkozóra, és 375 ezren végig is nézték.

A MOL Vidi FC legközelebb Szalonikiben lép pályára október 25-én a PAOK ellen. A Sport1 20 órakor kezdődő felvezetéssel közvetíti az EL csoportkörének 3. játéknapját is. A találkozót a MindigTV hálózatában szabadon elérhető Spektrum Home-on is meg lehet tekinteni.  A londoni mérkőzés visszavágójára december 13-án kerül sor a Groupama Arénában.

Európa Liga, csoportkör, 3.játéknap:

PAOK – MOL Vidi FC: október 25., 20:00, Sport1 (élő)

 

További mérkőzések:

MOL Vidi FC – PAOK: november 8., Sport1 (élő)

BATE Boriszov – MOL Vidi FC: november 29., Sport (élő)

MOL Vidi FC – Chelsea: december 13., Sport1 (élő)