Minden, amit a Vidi–Chelsea-ről tudni kell! • SportTV

Minden, amit a Vidi–Chelsea-ről tudni kell!

2018. 12. 14. 18:34    
Olvasási idő: < 1 perc

Az Europálya című műsorban az utolsó részletig elemezzük a MOL Vidi–Chelsea Európa-liga-csoportmérkőzést.

A MOL Vidi FC megállította az Európa-ligában öt kör után százszázalékos Chelsea-t, amely csak Giroud remekbe szabott szabadrúgásával tudta döntetlenre menteni a partit, de a fehérváriak továbbjutásához ez kevés volt. A párhuzamos meccsen ugyanis a BATE 3-1-re nyerni tudott Szalonikiben, így a fehérorosz együttes együttes várhatja a hétfői sorsolást.

Ettől még a Vidi teljesítménye abszolút megsüvegelendő, ennek megfelelően az Europályában kalapot is emelünk előtte. A gólok szépen bekerülnek a Deltacast elemző rendszerébe, hogy a Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter, Hegyi Iván szakértői hármas atomjaira szedhesse. Sőt, előkerülnek a centik is, mert például azt is megnézzük, Fiola Attila feje és Giroud labdája között hány centi volt…

Persze, a többi meccsről sem feledkezünk el, hiszen a csoportkörben fejre állt például a hétszeres BL-győztes Milan, az első Bajnokok Ligáját megnyerő Marseille, a kétszeres KEK-győztes Anderlecht vagy éppen a Rangers és a Bordeaux. Melyik csapatnak mi vezetett idáig? Kinek mekkora blama ez? – kérdések, amelyekre az Europályából választ kapunk.

A végén pedig jönnek a szokásos toplisták: a játéknap öt legszebb gólja, öt legnagyobb védése és öt legnagyobb hibája.

A Sport1-en 18:15-től élőben jelentkezünk az Europálya című futballmagazinnal.