Halálos fenyegetés Cross családjának • SportTV

Halálos fenyegetés Cross családjának

2018. 12. 25. 09:18    
Olvasási idő: < 1 perc

A világbajnoki címvédő Rob Cross családját halálos fenyegetés érte a közösségi médiában, emiatt az angol dartsos visszavonul minden ilyen felülettől.

Úgy tűnik, Rob Crossnak nem csupán az ellenfelekkel kell megküzdenie a címvédés felé vezető úton a PDC-világbajnokságon. Az angol világbajnok családját ugyanis halálos fenyegetés érte a közösségi médiában.

„Azt írta, a halált kívánja a gyerekeimnek. Én egyedül fogok élni, de a feleségem és a gyerekeim meghalnak. Életem végéig boldogtalannak kell lennem – mondta a fenyegetésről Cross a Mirror című lapnak. – A családom a mindenem. Ők teszik élhetővé az életemet. Ha nem lennének, most nem állnék itt világbajnokként. Akkor talán alkoholista lennék.”

Cross a fenyegetésekre úgy reagált, hogy visszavonul a közösségi médiából. A csatornáit mostantól más személyek kezelik, ő személyesen a jövőben nem kommunikál a szurkolókkal, nem olvassa a híreket.

Lapinformációk szerint a fenyegetés Németországból érkezett, ugyanakkor Cross nem akar rendőrségi feljelentést tenni az ügyben. „Remélem, a feljelentő most boldog magától. Csakhogy mindenki más szenved miatta, mert én nem posztolok többet a közösségi médiában, és nem is térek vissza. Ha világbajnok leszel, eszedbe sem jut, hogy egy német elmebeteg halálos fenyegetéseket küld a családodnak.”

A Sport TV élőben követi nyomon a PDC-világbajnokság eseményeit.