Nycke Groot a három sztár között • SportTV

Nycke Groot a három sztár között

2019. 02. 25. 07:44    
Olvasási idő: < 1 perc

Nycke Groot lehet a forduló játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének negyedik játéknapján.

A papírformának megfelelően a CSM Bucuresti ellen nyújtott teljesítményével, nem utolsósorban a nyolc szerzett góljával Nycke Groot bekerült a női kézilabda BL legutóbbi fordulójának három sztárja közé. A Győri Audi ETO KC holland karmestere átlövésből, hetesből és üres kapura is eredményes volt, emellett gólpasszokat is osztogatott szépen.

Nycke Groot elővette a zsenijét – hangzott el a közvetítésben. Nézzük, hogy lőtt a Győri Audi ETO KC zsenije nyolc gólt a CSM Bucurestinek!

Posted by Sport TV on Saturday, February 23, 2019

Rajta kívül Linn Blohm, a Köbenhavn beállója és Xenia Smits, a Metz átlövője van versenyben a forduló játékosa címért. A három játékosra ezen a Facebook-oldalon keresztül lehet szavazni.

A hölgyeknél összességében is jobb napot zártak a magyar csapatok, legyen szó az eredményről (a nőknél két győzelem, a férfiaknál egy-egy győzelem és vereség) vagy az EHF TV összeállításairól. A hölgyeknél ugyanis a legnagyobb gólok között Anne Mette Hansen (Győr) egyik felső sarkos bombája a harmadik helyre futott be, a legnagyobb védést bemutató kapusok között pedig Kari Grimsbö (Győr) a harmadik, Bíró Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria) az ötödik helyen zárt.

A férfiaknál Mikler Rolandot, a Telekom Veszprém kapusát erősen hiányoltuk a hét csapatából, ahogyan a legszebb védések közé is beférhetett volna egy-egy bravúrja, így magyar csapatból csak Stefán Sigurmannson, a MOL-Pick Szeged szélsőjének egy megmozdulása került be az elitbe. „Sigi” egyik góljánál „megfésülte” a Nantes kapusát, a mozdulatsor negyedik helyet ért a legnagyobb gólok között.