Világsztárok a félidőben • SportTV

Világsztárok a félidőben

Takács Rita avatar Takács Rita 2017. 08. 28. 11:03    
Olvasási idő: 2 perc

Fotó: EUROPRESS/AFP

Szeptember 11-én újraindul a Harmadik Félidő a Sport TV-ben. A rajtig Takács Rita, a műsor háziasszonya igyekszik honlapunkon rendszeresen jelentkezni a műsorral kapcsolatos érdekességekkel.

Bő két hét, és végérvényesen elrajtol számunkra a szezon, szeptember 11-én ugyanis folytatódik a Harmadik Félidő. A spanyol bajnokság már egy hete zajlik, mi azonban ezúttal a kézilabda BL rajtjához igazítottuk az indulást. Az első műsorunkban már a héten kezdődő férfi csoportküzdelmekkel foglalkozunk majd. A hétfő este tehát az új idényben is a Sport TV saját gyártású show-műsoráé, a Harmadik Félidőé lesz a Sport1-en.
A műsor tematikája a tavalyi esztendőben látottakhoz hasonló lesz. Ebben a 120 percben szeretnénk olyan érdekességekkel és információkkal kiszolgálni nézőinket, amelyekről a közvetítések során esetleg nincs időnk beszélni, vagy épp csak sokadszor visszanézve fedezzük fel az apróságnak tűnő, mégis döntő momentumokat. Ami a kézilabdát illeti, azt megígérhetjük, hogy a világ legjobbjai teszik majd tiszteletüket stúdiónkban, hiszen nyugodtan kijelenthetjük, hogy ma hazánkban az abszolút elit játszik. Emellett természetesen az ellenfeleket is megszólaltatjuk majd, a Harmadik Félidőben nyilatkozott már többek között Thierry Omeyer, Mikkel Hansen, Niklas Landin vagy épp Sterbik Árpád.
A műsor második órájára, ami a spanyol futballal foglalkozik majd, érthető okokból nem ígérhetek hasonlókat. Azt viszont igen, hogy szerkesztőink a szakértők segítségével együtt aprólékos munkával választják ki azokat a finom részleteket, illetve jeleneteket, amelyek érdemesek arra, hogy visszanézzük, illetve kielemezzük őket a műsorban.
Ennyi bevezető után jöjjön néhány kérdés, ami talán a legjobban foglalkoztat bennünket a két versenysorozat kapcsán, és amelyekre a Harmadik Félidőben is keressük majd a válaszok.
1. A már-már világválogatottal felérő Győri Audi ETO zökkenőmentesen be tudja illeszteni az új játékosait, Oftedalt, Althaust és Hansent?
2. Milyen poszton kap majd lehetőséget az új idényben Görbicz Anita?
3. A Ferencváros képes lehet arra, hogy szintet lépjen, és a legjobb 8 helyett a legjobb 4-be kerüljön?
4. Bár Zácsik teljesítményével nem voltak teljesen elégedettek a Fradinál, vajon tudják majd pótolni a játékát, illetve sikerül Szucsánszkit felépíteni súlyos vállsérülése után a legfontosabb meccsekre?
5. Sorozatban négyszer jutott a Final Fourba a Telekom Veszprém. Folytatható a sorozat, vagy átmeneti szezonra készüljünk a bakonyiak életében?
6. Milyen az élet Aron Palmarsson nélkül? Egyáltalán, milyen folytatása várható még az ügynek?
7. Hova pozicionáljuk a MOL-Pick Szeged-et az új idényben?
8. Milyen lehetőségeket rejt magában Zsitnyikov érkezése?
9. Képes lesz Dembelé arra, hogy pótolja Neymart Barcelonában?
10. Milyen szezont fut majd a katalán sztárcsapat? Megbirkózik Valverde az elvárásokkal, miközben meg is kell újítania csapatát?
11. Egyeduralkodó lesz a Real Madrid az új idényben Spanyolországban? Megtörheti bármi Zidane és a csapat tökéletes együttműködését?
12. Elég hosszú lesz-e a kispad Morata, James és Danilo távozása után is a királyiaknál, illetve mennyi játéklehetőségre számíthat a szezonban Asensio és Lucas Vazquez?

Cookie beállítások