Magyar-orosz párharcok a kézi BL-ben • SportTV

Magyar-orosz párharcok a kézi BL-ben

Sport TV avatar Sport TV 2021. 09. 25. 11:16    
Olvasási idő: < 1 perc

Újabb rangadók várnak a magyar élcsapatokra a kézilabda Bajnokok Ligájában, az FTC-Rail Cargo Hungaria a Rosztov-Donnal, a Győri Audi ETO KC pedig a CSZKA Moszkva ellen játszik, azaz magyar-orosz párharcokra készülhetünk.

A Final4-on így örült a Győr a CSZKA legyőzésének. (Fotó: gyorietokc.hu)

Nem akármilyen meccsek várnak ránk hétvégén a kézilabda Bajnokok Ligájában, veretlen csapatokkal találkozik a Fradi és a Győr is. A Ferencváros a Rosztov-Donhoz látogat Oroszországba. Eduarda Amorim és csapata kemény ellenfél lesz, a BL-ben is megnyerte mindkét mérkőzését, a Brest, illetve a Bukarest ellen. A mieink a Rosztov mögötti második helyen állnak a csoportban egy győzelemmel (Podravka Koprivnica) és egy döntetlennel (Borussia Dortmund).

Rosztov-Don – FTC-Rail Cargo Hungaria: szeptember 25., szombat 15:45, Sport1

A Győri Audi ETO KC hazai pályán fogadja azt a CSZKA Moszkvát, amely pár hónapja a Győrhöz hasonlóan ott volt a budapesti Final4-on, és ott a negyedik helyen végzett, miután kikapott Ambros Martín tanítványaitól. Az erőviszonyok nem változtak túl sokat azóta (nem a kettejük közötti bronzmeccses 32-21-es végeredményére gondolunk, hanem hogy európai élcsapatokról van szó), mindkét csapat veretlen ugyanis az idei BL-kiírásban. A Győr ugye a BL-címvédő Vipers Kristiansandot és a Krim Ljubljanát verte meg, a CSZKA-nak elmaradt a Metz elleni meccse, de a Kastamonou nem bírt vele. Reményeink szerint az Audi Aréna közönsége ismét egy brillírozó magyar csapatot, és egy újabb győri sikert nézhet majd végig.

Győri Audi ETO KC – CSZKA Moszkva: szeptember 26., vasárnap 15:45, Sport1

Közvetlenül a vasárnapi találkozó után jelentkezik a Harmadik Félidő, amelyben kiemelt téma lesz két női együttesünk szereplése, de a férfi Bajnokok Ligájában érdekelt Pick Szeged és a Telekom Veszprém Zágráb, illetve Kielce elleni meccse is szóba kerül majd természetesen. Vendégünk lesz a szegediek magyar válogatott hálóőre, Mikler Roland is.

Harmadik Félidő: szeptember 26., vasárnap 17:00, Sport1