12 kupameccs Olaszországból, Németországból és Spanyolországból • SportTV

12 kupameccs Olaszországból, Németországból és Spanyolországból

Sport TV avatar Sport TV 2022. 01. 18. 12:06    
Olvasási idő: 2 perc

Összesen 12 kupameccset nézhetnek majd meg a magyar tévénézők keddtől csütörtökig. Nyolcaddöntőjéhez érkezett Olaszországban a Coppa Italia, Németországban a DFB-Pokal és Spanyolországban a Copa del Rey is. A Sport1-en, a Sport2-n és az AMC Mikrón követhetjük a rangadókat.

Az Inter és a Real Madrid is látható lesz a héten. (Fotó: Getty Images)

Olaszország

A Coppa Italia nyolcaddöntőjéből öt találkozót rendeznek ezen a héten, hiszen egy hete az Atalanta, a Fiorentina és a Milan már bejutott a legjobb nyolc közé, és már azt is tudjuk, hogy az Atalanta és a Fiorentina egymás ellen játszik majd a negyeddöntőben, míg a Milan a Lazio – Udinese párharc győztesével találkozik majd. A Sport TV 12 meccses kupasorozata keddtől-szerdáig épp a római mérkőzéssel veszi kezdetét majd kedden. A múlt héten Szuperkupát játszó Inter és Juventus is pályára lép, a trófeát bezsebelő Inter szerdán az Empoli, míg a torinóiak már kedden a Sampdoria ellen. Ezen kívül egy Sassuolo – Cagliari és egy Roma – Lecce csata is vár ránk.

Lazio – Udinese: január 18., kedd 17:15, Sport1 (élő)

Juventus – Sampdoria: január 18., kedd 20:45, Sport1 (élő)

Internazionale – Empoli: január 19., szerda 20:45, Sport1 (élő)

Sassuolo – Cagliari: január 19., szerda 17:30, AMC Mikro (élő); 23:00, Sport1 (felv.)

Roma – Lecce: január 20., csütörtök 20:45, Sport1 (élő)

Németország

Ugyanennél a fázisánál tart a Német Kupa is, a héten derül ki, mely 8 csapat lesz ott a legjobbak között a kupában. A DFB-Pokal aktulis fordulójának találkozói közül négy is látható lesz Magyarországon, köztük a Borussia Dortmund, a három magyarral felálló RB Leipzig St. Pauli és Hansa Rostock elleni csatája a Sport2-n, illetve a berlini Hertha-Union rangadó élőben AMC Mikrón, majd felvételről a Sport2-n.

1. FC Köln – Hamburg: január 18., kedd 18:30, Sport2 (élő)

St. Pauli – Borussia Dortmund: január 18., kedd 20:45, Sport2 (élő)

RB Leipzig – Hansa Rostock: január 19., szerda 18:30, Sport2 (élő)

Hertha BSC – Union Berlin: január 19., szerda 20:45, AMC Mikro (élő); 23:00, Sport2 (felv.)

Spanyolország

Egy hete a Spanyol Szuperkupa küzdelmein vett részt a Real Madrid, az Athletic Bilbao, a Barcelona és az Atlético Madrid. A négycsapatos minitornát a Királyi Gárda nyerte a Bilbao elleni döntőben. Ezek a sztárcsapatok a Copa del Rey nyolcaddöntőit ezen a héten vívják, ráadásul a Barca és az Athletic Bilbao egymás ellen játszik, míg az Atlético Madrid a Real Sociedad, a Real Madrid pedig az Elche ellen. A Sport2 mindhárom meccset élőben közvetíti szerdán és csütörtökön. A Betis, a Cádiz, a Mallorca, a Rayo Vallecano és a Valencia már bebiztosította helyét a legjobb nyolc között

Real Sociedad – Atlético Madrid: január 19., szerda 21:00, Sport2 (élő)

Elche – Real Madrid: január 20., csütörtök 19:00, Sport2 (élő)

Athletic Bilbao – Barcelona: január 20., csütörtök 21:30, Sport2 (élő)