A Sport1-en és az AMC Mikrón dőlnek el a szabad BL-helyek • SportTV

A Sport1-en és az AMC Mikrón dőlnek el a szabad BL-helyek

2022. 10. 27. 10:15    
Olvasási idő: < 1 perc

Már csak négy hely kiadó a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, mindegyikért ki-ki mérkőzést rendeznek, ezek közül kettőt a Sport1-en, kettőt pedig az AMC Mikrón mutatunk meg élőben.

A szokatlan időpontban sorra kerülő világbajnokság miatt szokatlanul korán, november első két napján rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulóját. Tizenkét csapat már elfoglalta a helyét a legjobb 16 között, a sorsolás szerencsés alakulása folytán a maradék négy pozícióról négy ki-ki mérkőzés dönt, és mind a négyet kizárólag csatornáinkon lehet élőben nyomon követni!

A keddi játéknapon a D-csoportban döntenek a kiadó helyekről, mi pedig 21 órától az AMC Mikrón párhuzamosan mutatjuk meg, mire megy egymással a Marseille és a Tottenham, illetve a Sporting és az Eintracht Frankfurt. A képlet egyszerű: aki nyer, biztosan továbbjut, míg az esetleges döntetlen a Tottenham és a Sporting malmára hajtja a vizet a Bajnokok Ligájában.

Szerdán két idősávban is „csak egy maradhat!” jellegű összecsapást rendeznek, és mindkettő élőben lesz látható a Sport1-en. Előbb 18:30-tól megmutatjuk Varsóból a Sahtar Doneck–RB Leipzig mérkőzést, amelyen a két magyar válogatott játékossal, Szoboszlai Dominikkal és Willi Orbánnal felálló (Gulácsi Péter sérült) német együttes számára már a döntetlen is továbbjutást ér. Ugyanakkor nem árt vigyázni, az ukrán társaság szeptemberben Lipcsében 4-1-es győzelemmel lepte meg a Red Bull-birodalom zászlóshajóját. Az E-csoport második helyéért a Milan és a Salzburg 21 órás kezdéssel feszül egymásnak a San Siróban, itt a vendégcsapatot csak a győzelem boldogíthatja, míg a Milannak már az iksz is elég a révbe (illetve a februári nyolcaddöntőbe) éréshez.

A négy kiemelt fontosságú találkozó mellett a Sport1-en, a Sport2-n és az AMC Mikrón olyan meccsek lesznek még láthatóak, mint az FC Porto–Atlético Madrid, a Leverkusen–FC Bruges, a Bayern München–Internazionale (mind kedden), a Real Madrid–Celtic, a Manchester City–Sevilla és a Chelsea–Dinamo Zagreb (mind szerdán).