Játssz majd velünk a karácsonyi NBA-meccseken! • SportTV

Játssz majd velünk a karácsonyi NBA-meccseken!

Sport TV avatar Sport TV 2022. 12. 23. 16:39    
Olvasási idő: 2 perc

Amellett, hogy eddig soha nem látott NBA-meccset adunk majd a Sport1-en december 25-én, egy kis játékra is invitálunk titeket. Nézzétek a meccseket, gyűjtsétek össze a helyes válaszoka, és nyerjetek értékes NBA-s cuccokat.

Már hetek óta örömködünk, minden bizonnyal te is hallottad, hogy Magyarországon először fordul elő az, hogy a Sport1-en adjuk mind az öt december 25-i NBA-meccset. Ráadásul úgy alakítottuk a tévéműsort, hogy 16:30-tól már minden az NBA-ről szóljon. Pontosan így:

NBA Action: december 25., vasárnap 16:30, Sport1

Alley-oop: december 25., vasárnap 17:00, Sport1 (élő)

New York Knicks – Philadelphia 76ers: december 25., vasárnap 18:00, Sport1 (élő)

Dallas Mavericks – Los Angeles Lakers: december 25., vasárnap 20:30, Sport1 (élő)

Boston Celtics – Milwaukee Bucks: december 25., vasárnap 23:00, Sport1 (élő)

Golden State Warriors – Memphis Grizzlies: december 26., hétfő 2:00, Sport1 (élő)

Denver Nuggets – Phoenix Suns: december 26., hétfő 4:30, Sport1 (élő)

JÁTÉK

Az Alley-oopban is fel fogják hívni a figyelmet rá Csabiék, de még egy játékkal is készülünk. Az első három, viszonylag európai időpontban rendezett meccsen majd választ kaptok a kommentátoroktól ERRE A HÁROM KÉRDÉSRE. Ahogyan látjátok, olyan információkat választottunk, amiket még nem hallhattatok sehol, tényleg az élő közvetítések során derül fény a helyes válaszra. Legalábbis reméljük, hogy ha a karácsonyi készülődésben össze is futtok Bazskával, Zümivel és Ádámmal, ők nem árulják el nektek addig.

Az első helyes válasz a Knicks – Sixers meccsen, a második a Mavericks – Lakers találkozón, míg a harmadik a Celtics – Bucks rangadón hangzik majd el. Tehát nincs más dolgotok, mint nézni a meccseket, megjegyezni a választ, majd utána felkeresni A KÉRDŐÍVET, és beírni azt.

Három nyereményünk van:

  • Egy NBA 75-ös Brooklyn Nets-felső, amelyet az nyerhet meg, aki helyesen válaszol az első kérdésre.
  • Egy LeBron James-mez, amelyet az nyerhet meg, aki helyesen válaszol a második kérdésre.
  • Egy Giannis Antetokounmpo-mez, amelyet az nyerhet meg, aki helyesen válaszol a harmadik kérdésre.

Nem veszett el minden azok számára, akik nem hallják az összes választ a sűrű karácsonyi családi programok során. Nem feltétel a három helyes válasz, hiszen meccsenként sorsoljuk a nyereményeket. A lényeg, hogy adj meg annyi helyes választ, amennyit hallottál a közvetítés során, és tippelj a többire! Valamivel kevesebb esélyed lesz a győzelemre, de nem buktad azt el teljesen.

A válaszokat december 26-án éjfélig várjuk, a nyerteseket december 27-én, kedden sorsoljuk majd, és a két ünnep között e-mailben értesítjük.

Nézd velünk a fantasztikus december 25-i NBA-maratont!

A JÁTÉK ITT ÉRHETŐ EL: https://forms.gle/kkM1v2fXJPUDqdHFA

Általános nyereményjáték játékszabályzat.