Ifjaink a 11. helyért, a Veszprém a formafelmérésért meccsel • SportTV

Ifjaink a 11. helyért, a Veszprém a formafelmérésért meccsel

2023. 08. 11. 12:39    
Olvasási idő: < 1 perc

Három helyszínen öt élő meccs alkotja pénteki kézilabdaprogramunkat. Benne két magyar mérkőzéssel. Ifjúsági válogatottunk a 11. helyért folytatandó helyosztón lép fel, a Telekom Veszprém pedig az előszezonban rangos ellenféllel, a horvát élcsapat Nexével teszteli pillanatnyi állapotát.

Remili formája fontos lehet a Veszprém ütőképessége szempontjából (Fotó: handballveszprem.hu)

Először Varasdot kapcsoljuk, ahol az 5-8. helyet eldöntő „kvázi elődöntőt” vívja Portugália és Feröer, illetve Norvégia és Németország ifiválogatottja

A harmadik találkozó a vb-ről a mieink „kármentő” mérkőzése lesz Kaproncán, amelyen a mieink a szaúdi válogatottal küzdenek meg, remélhetőleg meg is szerzik az értékesebb helyezést.
Az esti horvát–spanyol elődöntő előrehozott finálénak is beillik – nem lebecsülve persze az egyiptomi dán összecsapás résztvevőit – , az előzetes esélyszámok a horvát vagy a spanyol csapatnak is több sanszot mutatnak az aranyra, mint at afrikai vagy az északi együttesnek.

A Veszprém egyre nehezedő ellenfelekkel ”vezeti fel” idényét, pénteken horvát élcsapatot fogad, a nasicei Nexét, jövő héten, szintén a Veszprém Arénában egy mintornán a legutóbbi két BL-döntő vesztese, a Lomza Industria Kielce is a bakonyiak vendége lesz.

 

FÉRFI U19 KÉZILABDA-VB, Horvátország. Az 5-8. helyért, Varasd. Sport1 12:45 Portugália–Feröer; Sport1 15:15 Norvégia–Németország (mindkét mérkőzésen kommentátor: Haraszti Ádám, műsorvezető: Petur András, szakértő és szakkommentátor: Borsos Attila és Deli Rita).  A 11. helyért, Kapronca. Sport1 17:15 MAGYARORSZÁG–Szaúd-Arábia (kommentátor: Petur András, műsorvezető: Ágai Kis András). Elődöntő, Varasd. Sport1 20:15 Horvátország–Spanyolország (kommentátor: Petur András, műsorvezető: Ágai Kis András,  szakértő és szakkommentátor: ifj. Kiss Szilárd és Kopornyik Zsolt).
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS. Sport2 16:45  Telekom Veszprém–Nexe Nasice (kommentátor-riporter: Fülöp Marcell, szakkommentátor: Deli Rita)