A döntő küszöbén a Fradi • SportTV

A döntő küszöbén a Fradi

2015. 04. 07. 20:11    
Olvasási idő: < 1 perc

A Ferencváros a papírformának megfelelően magabiztos győzelmet aratott a másodosztályú Szolnok otthonában a labdarúgó Magyar kupa elődöntőjében, a párharc első mérkőzésén, így a visszavágó formalitásnak tűnik.

A párharc egyértelmű esélyesének számító Ferencváros villámgyorsan vezetéshez jutott, miután a harmadik percben Hajnal szöglete után Lengyel a saját kapujábba lőtte a labdát. A folytatásban is uralta a játékot Fradi, még úgy is, hogy támadásaiban kevés volt a lendület. Fél óra elteltével már két góllal vezetett Thomas Doll együttese: Ramírez beadását Varga fejelte a hazai kapuba, ezzel gyakorlatilag el is döntve a mérkőzést. Már csak azért is, mert a fordulás után sem kockáztatott a Szolnok, szinte minden erejét a védekezésre összpontosította. A Fradi Dibusz, Gera, Mateos és Somalia nélkül kezdett, őket valószínűleg a hétvégi Újpest elleni bajnoki rangadóra pihentette a szakmai stáb. A visszavágót április 29-én rendezik a Groupama Arénában.

(MTI/Sport TV)

Szerdán a Magyar Kupa másik elődöntőjében a Videoton az Újpestet fogadja 18:00-tól. Azt a mérkőzést is élőben közvetítjük a Sport1-en!

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés

Szolnoki MÁV FC (II.)-Ferencváros 0-2 (0-2)
gól
: Lengyel (3., öngól), Varga (30.)