Újabb golfviadal, US Open-menőkkel • SportTV

Újabb golfviadal, US Open-menőkkel

2018. 06. 21. 07:38    
Olvasási idő: < 1 perc

A múlt heti csúcsverseny, az US Open után folytatódik a PGA-sorozat, méghozzá Connecticutban, Cromwellben, a River Highlands pályán. Az összpénzdíj 7 millió dollár, a címvédő Jordan Spieth (képünkön), aki 268 ütéssel nyerte meg a viadalt az ugyanannyit elérő Daniel Berger és két ütéssel többel a pályát teljesítő Charley Hoffmann és Danny Lee előtt. A 18 lyuk összesen 70 ütéssel teljesíthető egy nap. Az induló közel 120-as mezőnyben szerepel az US Openről öt versenyző, Jason Day, Brooks Koepka, Rory McIlroy, Jordan Spieth és Justin Thomas, valamint 7 korábbi versenyről a győztes is. A csütörtöki nap (amerikai idő szerint) reggel hétkor indul a J. B. Holmes, Ben Martin, Ryan Blaum trióval, az utolsó hármas, Joel Dahmen, Rick Lamb és Doug Ghim délután kettőkor rajtol.
Mi magyar idő szerint 21:30-tól közvetítjük az első napi küzdelmeket kb. 3 órán át, a kommentátor Faragó Richard, a szakkommentátor Cservák László lesz.

(Sport TV)

AUSZTRÁL–SPANYOL AZ ELŐDÖNTŐÉRT

A vízilabda világliga szuperdöntőjében a csütörtöki nap a negyeddöntőé: a csoportok 1. és 4., illetve 2. és 3. helyen végzett csapatai csapnak össze a legjobb négy közé jutásért Az első mérkőzésen az A-csoport győzteseként eddig hibátlan Montenegró a B-kvartettben mindhárom meccsét elvesztő Kazahsztán ellen ugrik medencébe. Ezt követi a nap egyik rangadója, az Ausztrália (A-csoport 3.)–Spanyolország (B-csoport 2.) összecsapás. A magyar-horvát találkozó – ennek idején nálunk teniszt láthatnak – után a negyedik találkozón a mi csoportunk 4. Helyezettje, Japán próbálja megállítani az eddigi mindhárom meccsét megnyerő Egyesült Államokat.
Pénteken az elődöntő két meccsét és az 5-8. helyért vívandó két mérkőzést játsszák, szombaton kerül sor a helyosztókra a Duna Arénában.
Vízilabda világliga szuperdöntő, Duna Aréna. negyeddöntő. 15:00 Montenegró–Kazahsztán, 16:30 Ausztrália–Spanyolország, 19:30 Egyesült Államok–Japán (kommentátor: Fülöp László, szakkommentátor: Dala Tamás)