Spanyol–montenegrói elődöntő • SportTV

Spanyol–montenegrói elődöntő

2018. 06. 22. 08:29    
Olvasási idő: < 1 perc

A vízilabda világliga szuperdöntőjében pénteken az elődöntőt és az 5-8. helyért sorra kerülő két találkozót rendezik meg a Duna Arénában

Az első két találkozó az alsóházé. Két roppant csalódott csapat kezdi a műsort. A mieinktől a negyeddöntőben ötméteresekkel vereséget szenvedő világbajnok horvát együttes az amerikaiakkal csap össze, akik hatalmas meglepetésre százszázalékos csoportelsőként kikaptak (11–10) az addig három vereséget felhalmozó japánoktól. A második meccset az ausztrálok (9-4-re kaptak ki a negyeddöntőben a tornát gyengén kezdő spanyoloktól) vívják a kazahokkal (sima 14–6-os vereséget szenvedtek Montenegrótól csütörtökön).
A magyar–japán elődöntő idején „teniszezünk” (nagy valószínűséggel Novak Djokovicsot mutatjuk Londonból), végül az esti időpontban újra élőben kapcsoljuk a Dina Arénát, a Montenegró–Spanyolország elődöntőt.

(Sport TV)

A CÍMVÉDŐ HOLTVERSENYBEN VEZET

A Travelers Championship PGA-golftornán az első napon remekül szerepelt a címvédést megcélzó amerikai Jordan Spieth. Egyelőre holtversenyben az élen áll honfitársával, Zach Johnsonnal, mindketten 63 ütéssel, azaz par alatt 7-tel teljesítették az első napon a 18 lyukú pályát. Eggyel több ütést használt ugyanerre a másik két amerikai, Peter Malnati és Brian Henman, valamint az észak-ír Rory McIlroy. A múlt heti Grand Slam-torna, az US Open győztese, Brooks Koepka -2-vel áll, huszonkilencedmagával holtversenyben a 37. helyen.
Pénteken – amikor a verseny nap végén a mezőnyt csaknem egyharmadával megrövidítik – magyar idő szerin 21:30-tól közvetítünk élőben kb. fél 1-ig, Faragó Richard kommentátorunk munkáját Király Levente szakkommentátor segíti majd.

Vízilabda világliga szuperdöntő, Duna Aréna. Az 5-8.helyért. 15:00 Horvátország–Egyesült Államok, 16:30 Ausztrália–Kazahsztán; 19:30 Montenegró–Spanyolország elődöntő (kommentátor: Méhes Gábor, szakkommentátor: Horváth Viktor)