Feltesszük a Ludogorec-szemüveget! • SportTV

Feltesszük a Ludogorec-szemüveget!

2019. 11. 29. 17:12    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport1-en pénteken 18:15-től élőben sugározzuk az Europálya című magazint, amelyben részben elemezzük a Ferencváros-Espanyol Európa-liga-csoportmérkőzést, sokkal inkább viszont már „Ludogorec-szemüvegen” keresztül tekintünk a jövőbe.

Legyünk őszinték, nagyon kis esély volt arra, ami az Europálya novemberi adásában megtörténik. Petur András műsorvezető, valamint három szakértőnk, Hegyi Iván, Kemenes Szabolcs és Várhidi Péter arról beszél, az utolsó fordulóban mit kell tennie a Ferencvárosnak ahhoz, hogy kiharcolja a továbbjutást a Ludogorec otthonában. A szükséges eredményt persze tudjuk, nyerni kell Bulgáriában, de az oda vezető utat egyelőre kevésbé ismerjük.

Ami biztos, a zöld-fehérek jobb oldali védekezését addig legalábbis érdemes átnézni, hiszen az Espanyol ellen is mindkét gól előtt onnan indult a spanyolok támadása. Az első előtt Lovrencsics Gergő kapott hatalmas kötényt, a másodiknál meg az Espanyol elleni meccseken különösen balszerencsés (a két meccsen három kapufa, egy kihagyott tizenegyes, na meg ez a mostani elátkozott utolsó perc) Isael mellől tekerték középre a labdát. Na de mi lehet a megoldás, szigorúan a Ludogorec-meccs fényében.

A hektikus utolsó pár perc is előkerül majd, megnézzük, a Fradi második tizenegyese előtt mi történt a spanyolok tizenhatosán belül, aztán jött egy kiállítás, majd pedig az egyenlítő gól. Rövid idő alatt rengeteg esemény, de mi ezt is belesűrítjük a kilencven percbe! Ahogyan még az is belefér, hogy milyen taktikai eszközök állnak a csoda eléréséhez Szerhij Rebrov vezetőedző rendelkezésére, illetve, hogy kik és hogyan lehetnek nyerő emberek Razgradban.

A Sport1-en 18:15-től élőben jelentkezünk az Europálya című futballmagazinnal.