Dean Bombac is a Harmadik Félidő vendége • SportTV

Dean Bombac is a Harmadik Félidő vendége

2020. 02. 23. 18:36    
Olvasási idő: < 1 perc

A MOL-Pick Szeged két prominense, Szűcs Ernő Péter elnök és Dean Bombac, a csapat irányítója lesz az utolsó februári Harmadik Félidő vendége.

Két sorsdöntő „francia szakos” csoportmeccs (a férfiaknál a Telekom Veszprém a Montpellier-vel a második, a nőknél a Győri Audi ETO KC a Bresttel az első helyért küzdött) után jön a „magyar szakos” Harmadik Félidő, amelyben a Bajnokok Ligájában szereplő csapatainkat elemezzük alaposan.

A vélhetően csoportja harmadik helyén végző MOL-Pick Szegedet egyenesen magas rangú vendégek segítségével: a Harmadik Félidő stúdiójába látogat ugyanis dr. Szűcs Ernő Péter, a klub elnöke és Dean Bombac, a gárda irányítója. Szóba kerül a Flensburg elleni, alighanem a fáradtság oltárán „elvesző” szerdai ütközet, de még inkább a múlt heti pazar PSG-verés. Hátha a két vezér meg tudja mondani, azzal a játékkal hova érhet oda az európai eliten belük a kék sereg. De szóba kerül Bombac formája is, aki az utóbbi időszakban már nem csupán góljaival, de gólpasszaival is kitűnik.

A csoport második helyét megszerző Veszprém meccséről helyszíni interjúkkal jelentkezünk, és naná, hogy nem feledkezünk meg Sterbik Árpád elképesztő beszállásáról. A szezon végén visszavonuló kapus volt, hogy 70 százalék közelében járt, ami a védési hatékonyságot illeti, de a második játékrész hajrájában is ötven felett állt! Ugyanakkor azt is igyekszünk körüljárni, mi történt Jahiával, illetve ha ő kiesik, ki játszhat majd jobbátlövőt.

Brestből szintén helyszíni (telefonos) interjúra készülünk, és megnézzük, ki várhat a Győrre a negyeddöntőben, míg az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatától tulajdonképpen most kell fájó búcsút vennünk. A bukaresti vereség ugyanis szertefoszlatta az álmokat, még akkor is, ha Lukács Viktória újfent extrát játszott.

A Sport1-en 20:45-kor élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.