Veszprémi vezérek a Harmadik Félidőben • SportTV

Veszprémi vezérek a Harmadik Félidőben

2020. 03. 01. 13:06    
Olvasási idő: < 1 perc

A Telekom Veszprém triumvirátusa, David Davis vezetőedző, Nagy László sportigazgató és Csík Zoltán, a Zrt. vezérigazgatója lesz a Harmadik Félidő vendége a Sport1-en.

Egy nappal azután, hogy a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája csoportkörének zárásaképp 32-22-re kiütötte a Motor Zaporizzsját, a csapat vezérkara „elfoglalja” a Harmadik Félidő stúdióját. Vasárnap este ugyanis vendégünk lesz David Davis vezetőedző, Nagy László sportigazgató és Csík Zoltán, a klubot működtető Zrt. vezérigazgatója. A trióval együtt értékeljük a Veszprém csoportkörös szereplését, előretekintünk a Final Fourig hátralévő, meglehetősen szokatlannak tűnő útra (a negyeddöntőben először lehet színmagyar párharc Kölnért, lévén, a MOL-Pick Szeged is ezen az ágon van), megnézzük a csapatépítési folyamatokat, de szóba kerülhet az is, hogy az Európa-bajnokságon látott magyar válogatott játékosainak mit kell tenniük ahhoz, hogy a Veszprém meghatározó kézilabdázói legyenek.

Emellett nem feledkezünk meg a Barcelona otthonában a bravúrtól hajszálra lévő, a katalánok BL-beli 33 meccses hazai veretlenségét majdnem megszakító szegediekről sem. A kékek kétgólos előnnyel mentek bele a véghajrába, ebből lett kétgólos vereség a vége, úgy, hogy közben Mirko Ailovic a kapuban, Bodó Richárd pedig átlövőben parádézott.

És végül jöjjenek a hölgyek! Értékeljük az FTC-Rail Cargo Hungaria hazai BL-búcsúját az Esbjerg ellen, ahogyan a Győri Audi ETO KC egy héten belüli második gyilkos idegenbeli túráját is: a címvédőnek Brest után most Podgoricán kellett megméretnie magát. Amolyan ráadásképp pedig jön a Siófok, amely a török Kastamonu otthonában próbált meg közelebb kerülni a címvédéshez az EHF-kupában.

A Sport1-en 20:45-től élőben jelenetkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.