Nagy siófoki bejelentések a Harmadik Félidőben • SportTV

Nagy siófoki bejelentések a Harmadik Félidőben

2020. 03. 08. 16:07    
Olvasási idő: < 1 perc

A Siófokról érkező három vendég, Fodor János tulajdonos, Bent Dahl, jelenlegi másod-, az ősztől vezetőedző, Hársfalvi Júlia balszélső, valamint reménybeli sztárigazolások emelik az este és a Harmadik Félidő fényét vasárnap.

Újabb hét, újabb Harmadik Félidő, újabb illusztris vendégsereg! Ezúttal a Siófok küld erős csapatot a Sport TV stúdiójába, hiszen Petur András műsorvezető a Fodor János tulajdonosból, Bent Dahl, jelenlegi másod-, ősztől már vezetőedzőből és Hársfalvi Júlia balszélsőből álló triót faggathatja. A Balaton-parti együttes pazarul menetel az EHF-kupában, a Kastamonut két kiütéssel búcsúztatta a negyeddöntőben, és már csak két akadály áll előtte, hogy a Debrecen (1995, 1996) óta első csapatként megvédhesse címét ebben a sorozatban. És bár Andrea Kobetic a szezon végén visszavonul, a Fradiból a Hollandiával világbajnok Danick Snelder érkezik, és ha minden igaz, nem ő lesz az utolsó sztár, aki a BL-ről álmodó csapat nagy fogása lesz. Reményeink szerint többeket is már a Harmadik Félidőben sikerül „kifognunk”! De nem csupán az igazolásokról lesz szó, hanem a fiatal magyarokról is, akik közül Wald Kíra és Lapos Laura a Kastamonu ellen is megvillant.

A másik magyar címvédő, a Győri Audi ETO KC is remek hétvégét zárt, a Valcea ellen olykor könnyedén játszva 35-29-re nyert. Eduarda Amorimnak megint akadtak Terminátor-üzemmódra emlékeztető pillanatai, mint például az ilyenek:

Amorim klasszikus mesterhármasa

Még hogy kézilabdában ne lenne klasszikus mesterhármas?! Dehogy nincs, nézzétek csak Eduarda Amorim – Duda, a Győri Audi ETO KC átlövőjének produkcióját a Valcea ellen! Ráadásul három gól, három különböző műfaj.

Posted by Sport TV on Saturday, March 7, 2020

Stine Oftedal újra szórta a gólpasszokat, volt benne már szemmel nehezen is követhető, így aztán a csapat azt is elbírta, hogy Estelle Nze Minko visszafogottabban játsszon. Minden győri titokra megpróbálunk fényt deríteni az adásban.

Ahogyan előkerül az FTC-Rail Cargo Hungaria idénybeli BL-búcsúja is. A Fradi Rosztovban is helytállt, de főleg a Makejeva körüli védekezést nem tudta megoldani, és végül fejet hajtott a Final Fourra hajtó rivális előtt. Hogy miért? A Harmadik Félidőből ez is kiderül!

A Sport1-en 18 órakor élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.