Rangos díjakat kaptak a Sport TV munkatársai • SportTV

Rangos díjakat kaptak a Sport TV munkatársai

2020. 09. 16. 18:24    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport TV három munkatársa, Borsos Attila, Kaplár F. József és Szabó Máté is rangos elismerést kapott a Magyar Sportújságírók Szövetsége közgyűlésén.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége megtartotta éves közgyűlését, ami a járványügyi helyzet miatt hibridként vonul a köztudatba: voltak, akik meg tudtak jelenni a Testnevelési Egyetem Athén termében, másokat viszont a körülmények tartottak távol az eseménytől, és csak online tudták követni a történéseket.

A hagyományokhoz híven ezúttal adták át a szakmai díjakat is, amelyek közül többet is kollégáink nyertek el.

A Sport TV és a MSÚSZ által alapított, a legjobb szakértőt megillető Lázár Bence-díjat első alkalommal adták át. Az elismerést a Sport TV kézilabda-szakértője, Borsos Attila vehette át, többek között szeretett egykori kollégánk édesapjától.

Kaplár F. József, a Sport TV kommentátor-műsorvezetője fél évszázados pályafutása elismeréseképp életműdíjban részesült.

Szabó Máté, a PR-osztály Sport TV-ért felelős munkatársa, lelkes kosárlabda-rajongó kollégánk az NBA európai túrájának kulisszatitkait bemutató „Labdázni tilos” című kisfilmjéért nívódíjban részesült.

Fotó: MSÚSZ