Dream Team a Harmadik Félidőben: Görbicz Anita, Mikler Roland, Nagy László! • SportTV

Dream Team a Harmadik Félidőben: Görbicz Anita, Mikler Roland, Nagy László!

2020. 10. 18. 14:58    
Olvasási idő: < 1 perc

Hétzáró kézilabda-magazinunkban, a Harmadik Félidőben bivalyerős vendéglistával jelentkezünk: élőben szólal meg az adásban Görbicz Anita, Mikler Roland és Nagy László is!

Ha helyesek az adatok a különböző nyilvántartásokban, összesen 649 „válogatottság” szólal majd meg vendégként a Harmadik Félidőben, és akkor még nem is beszéltünk arról, adott esetben kit sikerül becserkészni a CSM Bucuresti-FTC-Rail Cargo Hungaria Bajnokok Ligája-összecsapás után.

A stúdióba szóló meghívást Nagy László (209 fellépés), a Telekom Veszprém sportigazgatója, a csapat egykori játékosa fogadta el. Vele a Celje elleni, szerdai gálaeladáson (39-24) túl beszélgetünk az Építőkre váró erőltetett menetről is, amelynek két fénypontja a sportág története során először egy idényen belül megrendezendő két Final Four lesz. Decemberben a 2020-as titulusért küzdenek a csapatok, abban a négyes döntőben már ott a Veszprém, a jövő júniusiba, a 2021-esbe pedig szeretne eljutni. Az alapokat mindenesetre elkezdte lerakni a gárda, erre utal az átlagosan több mint nyolcgólos különbséggel megnyert eddigi négy összecsapás.

A klubvezetők szerint spártai szigorban élő veszprémieket egyelőre elkerülte a koronavírus második hulláma, a MOL-Pick Szegeden viszont végigsöpört. Ennek hatását érezte meg a csapat még az FC Porto elleni idegenbeli vereség során is. Mikler Roland (207) teljesítményére nem lehetett panasz, ugyanakkor ő és Joan Canellas gólerős játéka kevés volt az üdvösséghez. Mikler skype-on jelentkezik majd be a Harmadik Félidőbe, és a covid-riporton szavaiból alighanem az is kiderül majd, mikorra jöhetnek egyenesbe a „Kékek”.

A Győri Audi ETO KC viszont egyenesben van, veretlenül vezeti csoportját a női BL-ben, és a Valcea elleni, egyébként fesztiválba torkolló meccse előtt páratlan sportteljesítményt is megünnepelhetett. Bartha Csaba klubelnök ugyanis ekkor adott át egy 1000-es számú ETO-mezt Görbicz Anitának, aki az Odense ellen a női BL-ben elsőként elérte az 1000 gólos határt. A 233-szoros válogatott legenda pedig a HF-ben telefonos interjúban mindent el is mond majd erről.

A Sport1-en 17:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.