Nagy László, Szilágyi Viktor és Faluvégi Dorottya élőben a Harmadik Félidőben • SportTV

Nagy László, Szilágyi Viktor és Faluvégi Dorottya élőben a Harmadik Félidőben

2020. 11. 22. 16:31    
Olvasási idő: < 1 perc

Nagy László, Szilágyi Viktor és Faluvégi Dorottya is élőben szólal meg a Harmadik Félidő legújabb adásában.

Tökéletes hetet zártak a pályára lépő magyar csapatok (a MOL-Pick Szeged meccse a norvég egészségügyi előírások miatt elmaradt az Elverum ellen) a kézilabda Bajnokok Ligájában: a Telekom Veszprém az Aalborgot, az FTC-Rail Cargo Hungaria a Krim Ljubljanát, a Győri Audi ETO KC pedig a Buducsnoszt Podgoricát verte meg, úgy, hogy mindhárom csapat minimum egy félidőn keresztül nagyon magas szintet is hozott.

Ilyen kézilabdás hetet pedig csak egy tökéletes Harmadik Félidővel lehet lezárni, amiben segítségünkre lehet egy elsőrangú vendéglista. A stúdióban ott lesz Nagy László, a Veszprém sportigazgatója, akivel Petur András műsorvezető és asztaltársasága nem csupán az Aalborg elleni sikerről, de a következő bő egy hónap feladatairól beszélget. Merthogy az bőven lesz a Veszprém előtt, amolyan bemelegítésképp jön az Aalborg elleni második meccs, majd sorrendben a THW Kiel és a Barcelona (alighanem kétszer, ha sikerül tető alá hozni az elmaradt meccs pótlását is) elleni BL-ütközet, amolyan évzáróként pedig a 2020-as Final Four, az elődöntőben ismét csak a Kiel ellen, aztán pedig a Barcelona, PSG kettős valamelyikével szemben.

De ha már „Kiel-szakra” került a Veszprém: a műsorban megszólal a Nagy Lászlóhoz hasonlóan BL-győztes Szilágyi Viktor is, aki foglalkozását tekintve ugyanúgy sportigazgató – a THW-nél.

A harmadik megszólaló pedig Faluvégi Dorottya, a Győri Audi ETO KC szélsője lesz, akit az alázata miatt külön is kiemelt Danyi Gábor vezetőedző a Buducsnoszt elleni sikert követően. Merthogy a balszélen kellett megállnia a helyét a tíz főre fogyatkozott ETO-ban. Becsülettel megoldotta a feladatát, mi több, még gólra is futotta neki a „rosszkéz” oldalon. Faluvégivel nem csupán a BL-ről beszélgetnek majd a stúdióban ülők, hanem a közelgő Európa-bajnokságról is.

A Sport1-en vasárnap 17:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.